Filtrovať podľa

Wysokość podnoszenia

Wysokość podnoszenia

Cena

Cena

  • 18 641,00 € - 57 647,00 €

Nosnosť

Nosnosť

Nosnosť

Nosnosť

Vysokozdvižné vozíky elektrické

Elektrické vysokozdvižné vozíky okamžite k dispozícii

Jazgot – líder v distribúcii elektrických vysokozdvižných vozíkov, ponúka široký výber elektrických vysokozdvižných vozíkov, ktoré sa stanú spoľahlivým článkom vášho podnikania. Naše produkty sú robustne konštruované a odolné – ideálne pre náročné priemyselné prostredie. Pracujú bez emisií a ticho, ale efektívne.

Aktívne filtre

Zoznámte sa s našim sortimentom!

  • Trojkolesový elektrický vysokozdvižný vozík – ideálny na manévrovanie v úzkych chodbách, nosnosť až 1800 kg.
  • Čelný vysokozdvižný vozík Bendi – vynikajúci pre prácu v obmedzenom priestore, model z roku 2011 ponúkajúci výbornú manévrovateľnosť.
  • Elektrický vysokozdvižný vozík 2,5T 4,8M – vysoká nosnosť spojená s impozantným rozsahom zdvihu, perfektný pre náročné úlohy.
  • Séria Y2 a séria FE – spoľahlivé modely, navrhnuté s ohľadom na pohodlie užívania a odolnosť.
  • Vozíky série AcPower – vrátane modelu A15 (k dispozícii aj bez batérie), ktoré sa vyznačujú vysokým výkonom práce.
  • Elektrické vozíky s Li-ion batériou – ako CPD18TV8, ktoré zaručujú dlhú životnosť a krátky čas nabíjania.

Komplexný servis na území Poľska

Kvalita zariadenia je základ, ale servis má tiež obrovský význam. Preto v Jazgot poskytujeme plný rozsah servisných služieb pre všetky typy elektrických vysokozdvižných vozíkov.

 

Bohatá ponuka náhradných dielov

Nemusíte sa obávať prestojov – máme veľký výber lacných a ľahko dostupných náhradných dielov pre elektrické vysokozdvižné vozíky. V našej ponuke nájdete komponenty kompatibilné s vašim vozíkom. To vám umožní v prípade potreby vykonať rýchlu a efektívnu výmenu. 

 

Dostupnosť a rýchle odoslanie

Elektrické vysokozdvižné vozíky máme skladom v našom obchode, vďaka čomu ich môžeme rýchlo odoslať a vy môžete váš nový vozík rýchlo zaradiť do práce.

 

Jazgot je viac ako len predajca – sme partnerom vo vývoji vášho podnikania. Keď si vyberiete naše elektrické vozíky, investujete do budúcnosti vášho podniku.