Sady svietidiel

Sady lámp pre vysokozdvižné vozíky 

V predajni Jazgot nájdete komplexné riešenia osvetlenia určené pre rôzne vysokozdvižné vozíky. Naše súpravy svietidiel sú navrhnuté tak, aby vyhovovali všetkým vašim potrebám v oblasti osvetlenia, od prevádzkovej bezpečnosti až po zvýšenie viditeľnosti v náročných prevádzkových podmienkach. Tu nájdete produkty, ktoré pasujú na kočíky od známych výrobcov: Toyota, Nissan, Linde, Komatsu, Linde, Jungheinrich a ďalších. Ponúkame súpravy, ktoré spájajú moderné technológie so spoľahlivosťou, spĺňajúce najvyššie priemyselné štandardy. 

Aktívne filtre

Výkon a odolnosť 

  • Sady obsahujú pracovné svetlá, smerovky, zadné a predné svetlá. Máme halogénové a LED žiarovky, ktoré sa vyznačujú:
  • Dlhá životnosť: Zabezpečenie nepretržitej prevádzky bez nutnosti častých výmen.
  • Vysoká odolnosť: Voči vonkajším podmienkam vrátane nárazov, vlhkosti a prachu.
  • Energetická účinnosť: Zníženie spotreby energie a prevádzkových nákladov. 

 

Kompatibilita a univerzálnosť 

Súpravy, ktoré dodávame, sú kompatibilné s väčšinou modelov vysokozdvižných vozíkov, čo umožňuje jednoduchú inštaláciu a rýchle prispôsobenie rôznym prevádzkovým potrebám. Produkty sú určené na použitie v širokom spektre pracovných podmienok, od skladov až po vonkajšie nákladiská.

  

Bezpečnosť a viditeľnosť 

Naše súpravy svietidiel sú kľúčovým prvkom pri zaisťovaní bezpečnosti na pracovisku. Zlepšujú viditeľnosť vysokozdvižných vozíkov, čím minimalizujú riziko nehôd a kolízií. Vysokokvalitné svetlo vám pomáha presne manévrovať a pracovať efektívnejšie v meniacich sa svetelných podmienkach. 

 

Prečo sa oplatí vyberať sady od Jazgot? 

  1. Naše osvetľovacie súpravy pozostávajú z osvedčených svietidiel, ktoré sa ľahko inštalujú a sú odolné. Spolu s vysokou kvalitou poskytujeme dobré ceny.
  2. Ponúkame komplexnú podporu – od technického poradenstva až po popredajný servis.
  3. Všetky produkty v predajni Jazgot sú nové a vzťahuje sa na ne záruka.
  4. Objednávky vybavujeme rýchlo, takže sa vyhnete dlhým prestojom.
  5. Naše osvetlenie vysokozdvižných vozíkov spĺňa očakávania aj tých najnáročnejších používateľov, preto vás pozývame, aby ste sa oboznámili s našou ponukou. 

Nájdite súpravy lámp, ktoré budú komplexným riešením pre potreby osvetlenia vášho vozového parku vysokozdvižných vozíkov!