Snehové pluhy

Snežné pluhy pre vysokozdvižné vozíky 

V predajni Jazgot ponúkame vybraný sortiment snehových pluhov pre vysokozdvižné vozíky. Náš sortiment zahŕňa produkty navrhnuté pre jednoduchú inštaláciu, odolnosť a flexibilitu, aby sa zabezpečilo bezproblémové odstraňovanie snehu na malých aj veľkých plochách. Pasujú do kočíkov od mnohých známych výrobcov, vrátane: Toyota, Nissan, Still, Jungheinrich, Daewoo, Linde.

Aktívne filtre

Prečo sú snežné pluhy Jazgot ideálnou voľbou? 

  1. Všestrannosť: Naše pluhy možno jednoducho namontovať na rôzne typy vysokozdvižných vozíkov, čo z nich robí univerzálne riešenie na odstraňovanie snehu.
  2. Odolnosť: Vyrobené do náročných zimných podmienok, vyznačujú sa vysokou odolnosťou proti poškodeniu a dlhou životnosťou.
  3. Efektivita: Optimálny tvar radlice zaisťuje efektívne odstraňovanie snehu pri minimalizácii námahy a pracovného času.
  4. Cenová dostupnosť: Ponúkame snehové pluhy za konkurencieschopné ceny, vďaka čomu sa vám vďaka zvýšenej produktivite rýchlo vráti vaša investícia. 

 

Zvýšte bezpečnosť a produktivitu svojho tímu 

Zima nemusí znamenať meškanie prác alebo ohrozenie bezpečnosti vo vonkajších priestoroch vašej firmy. Výberom snežných pluhov od Jazgot investujete do riešenia, ktoré zabezpečí plynulý chod prevádzok aj v tých najnáročnejších poveternostných podmienkach. Naše produkty sa ľahko montujú a rozkladajú, čo umožňuje rýchlu reakciu v prípade náhleho sneženia. 

 

Nájdite perfektný snehový pluh pre váš vysokozdvižný vozík 

Pozývame vás pozrieť si našu ponuku snežných pluhov, ktoré vám pomôžu udržať vaše vonkajšie plochy čisté a bezpečné počas celej zimy. Bez ohľadu na veľkosť alebo špecifickosť vašej spoločnosti, v Jazgote nájdete nástroj prispôsobený vašim potrebám. 

 

Kontaktujte nás pre odbornú radu 

Nie ste si istí, ktorý pluh bude najlepšie vyhovovať vášmu vysokozdvižnému vozíku? Náš tím odborníkov je pripravený poskytnúť vám odbornú podporu a pomôcť vybrať najefektívnejšie riešenie. Kontaktujte nás ešte dnes alebo sami nájdite a objednajte si produkt, ktorý hľadáte online!