Ovládacie rameno

Výkyvné ramená pre paletový vozík – stabilita pri každom manévri 

V predajni Jazgot nájdete spoľahlivé výkyvné ramená na paletové vozíky. Pomôžu vám zabezpečiť hladký a stabilný chod vášho zariadenia. Naše priečne ramená sú kompatibilné s obľúbenými modelmi paletových vozíkov, čo umožňuje rýchlu výmenu a minimalizuje prestoje.

Aktívne filtre

Výhody ponuky predajne Jazgot 

  1. Vysoko kvalitné materiály: Pevnosť a spoľahlivosť lichobežníkov závisí od materiálov, z ktorých sú vyrobené - naše sú vyrobené z ocele.
  2. Presné prispôsobenie: Presné rozmery našich priečnych ramien zaisťujú dokonalé prispôsobenie a harmonickú prevádzku s paletovými vozíkmi EPT20 Li, EPT20R-Lia a mnohými ďalšími.
  3. Rozmanitosť ponuky: Od vahadiel, cez valčeky, hriadele, nápravy, až po zložité vahadlá – máme všetko potrebné na udržanie paletového vozíka v pohybe. 

 

Použitie šípových kostí 

Lôžkové ramená zohrávajú zásadnú úlohu pri udržiavaní stability kolesa pri manévrovaní s nákladom. Sú nevyhnutné pre zachovanie správnej geometrie kolies vozíka, čo sa premieta do bezpečnosti a komfortu práce. Bez ohľadu na to, či potrebujete výkyvné rameno na paletový vozík so štandardnými rozmermi alebo špecializované komponenty pre konkrétne modely vysokozdvižných vozíkov, nájdete ich v našej ponuke. 

 

Prečo sa oplatí vybrať si naše priania? 

  1. Kompatibilita: Nami ponúkané ramená sú kompatibilné s mnohými modelmi kočíkov, čo uľahčuje výber správneho komponentu.
  2. Odolnosť: Nami používané materiály zaručujú dlhú životnosť aj pri intenzívnom používaní.
  3. Technická podpora: Naši odborníci sú vám k dispozícii, aby vám pomohli s výberom správneho výkyvného ramena a s akýmikoľvek otázkami týkajúcimi sa inštalácie a používania. 

 

Medzi našimi produktmi nájdete: 

  • Čap kyvnej vidlice pre modely EPT20-15
  • Valček kyvnej vidlice s rozmermi 42 x 32 x 16 mm
  • Vahadlové hriadele rôznych priemerov a dĺžok
  • Kompletné výkyvné rameno pre modely paletových vozíkov EPT20-20 

Ovládacie ramená sú prvky, ktoré musia spĺňať výzvy každodennej práce, a preto ponúkame len overené modely. Nečakajte – vybavte svoj paletový vozík závesnými ramenami, ktoré vám budú slúžiť dlhé roky. Vyberte si Jazgot pre profesionálne riešenia a optimalizáciu prevádzky paletových vozíkov.