Filtrovať podľa

Cena

Cena

  • 25,00 € - 522,00 €

Výrobca

Výrobca

Neznačkovacie pneumatiky

Neznačkujúce pneumatiky pre vysokozdvižné vozíky 

Vysokozdvižné vozíky často pracujú v zariadeniach, kde je veľmi dôležitá hygiena a sterilita. Pre splnenie špecifických potrieb takýchto miest ponúka obchod Jazgot špecializovanú kategóriu neznačkujúcich pneumatík pre vysokozdvižné vozíky. Pneumatiky nezanechávajúce stopy, vyrobené z unikátnej zmesi materiálov, zaisťujú spoľahlivosť a vysoký výkon bez kompromisov v čistote povrchu. 

Aktívne filtre

Špecifikácia pre neznačkujúce pneumatiky 

Pneumatiky, ktoré nezanechávajú stopy, sú špeciálne navrhnuté tak, aby nezanechávali žiadne stopy na podlahách, čo je kľúčové v prostrediach vyžadujúcich najvyššie štandardy čistoty. Ich charakteristické vlastnosti sú: 

  1. Materiál: Vyrobené zo špeciálnej zmesi, ktorá zabraňuje zanechaniu stôp a nečistôt na povrchu.
  2. Farba: Najčastejšie sú v odtieňoch béžovej alebo zelenej, čo uľahčuje ich rozoznanie a zdôrazňuje ich špecializované použitie.
  3. Rozmanitosť behúňa: K dispozícii v rôznych vzoroch behúňa, aby vyhovovali špecifickým potrebám použitia. 

 

Dostupné veľkosti a typy 

Ponúkame celý rad rozmerov a typov pneumatík, ktoré nezanechávajú stopy, vrátane modelov Standard a Quick, ktoré vyhovujú rôznorodým požiadavkám našich zákazníkov. Náš sortiment zahŕňa produkty od popredných výrobcov: 

  • Wonray – ázijský líder vo výrobe neznačkujúcich pneumatík.
  • Kabat – renomovaný poľský výrobca ponúkajúci kvalitné pneumatiky.
  • Solideal – známy pre vysokú odolnosť a výkon pneumatík za všetkých podmienok.
  • Goodride – ponúka technologicky vyspelé pneumatiky nezanechávajúce stopy, známe svojou vynikajúcou kvalitou. 

 

Výhody neznačkujúcich pneumatík 

  1. Čistota: Perfektné riešenie pre miesta, kde sa vyžaduje maximálna hygiena.
  2. Odolnosť: Ponúkajú vysokú odolnosť a dlhotrvajúci výkon v rôznych prevádzkových podmienkach.
  3. Všestrannosť: Sú ideálne pre rôzne pracovné prostredia, od skladov až po výrobné závody s vysokými požiadavkami na čistotu. 

 

Prečo si vybrať naše pneumatiky, ktoré nezanechávajú stopy? 

Výberom neznačiacich pneumatík z predajne Jazgot si môžete byť istí, že vaše vysokozdvižné vozíky budú fungovať efektívne a hygienicky bez ohľadu na podmienky. Naše produkty sú starostlivo vyberané tak, aby spĺňali prísne normy a zvyšovali produktivitu pri zachovaní dokonalej čistoty v zariadeniach, ako sú farmaceutické a potravinárske závody. 

Pozývame vás, aby ste využili naše znalosti a skúsenosti. Naši odborníci sú pripravení poradiť a pomôcť vám vybrať tie najlepšie neznačkujúce pneumatiky, ktoré splnia očakávania aj tých najnáročnejších užívateľov. A ak viete, čo hľadáte, objednajte si pohodlne online ešte dnes!