Zadné svetlá

Zadné svetlá pre vysokozdvižné vozíky 

V predajni Jazgot nájdete široký sortiment zadných svietidiel pre vysokozdvižné vozíky. Ich jasné svetlo zaisťuje bezpečnosť a viditeľnosť v náročných pracovných podmienkach. Naša ponuka zahŕňa produkty kompatibilné s vysokozdvižnými vozíkmi od popredných výrobcov, akými sú Toyota, Nissan, Linde, Still, Jungheinrich a Yale. Poskytujeme komplexné riešenia pre sklady, výrobné závody a iné miesta, kde je spoľahlivosť zariadení prioritou. 

Aktívne filtre

Prečo naše zadné svetlá? 

  1. Bezpečnosť: LED svetlo s vysokou intenzitou výrazne zlepšuje viditeľnosť vozidla a zabraňuje nehodám.
  2. Ekológia a úspory: LED žiarovky šetria energiu a znižujú prevádzkové náklady a zároveň sú šetrné k životnému prostrediu.
  3. Trvanlivosť a spoľahlivosť: Naše žiarovky odolávajú náročným podmienkam a zaisťujú dlhotrvajúcu prevádzku bez potreby častej výmeny.
  4. Všestrannosť montáže: Jednoduchá montáž a kompatibilita s mnohými modelmi kočíkov zaručujú rýchle prispôsobenie vašim potrebám. 

 

Dobrá viditeľnosť znamená väčšiu bezpečnosť 

Naše zadné svietidlá, najmä tie, ktoré sú navrhnuté s technológiou LED, zaručujú jasné a silné svetlo, ktoré výrazne ovplyvňuje bezpečnosť práce v tmavých alebo slabo osvetlených priestoroch. Vďaka použitiu energeticky úsporných riešení sú tieto svietidlá aj ekologické, čím sa znižujú prevádzkové náklady a dopad na prírodu. V Jazgote vždy hľadáme spôsoby, ako zlepšiť pracovné štandardy ponúkaním produktov, ktoré podporujú prevádzkovú efektivitu a spokojnosť zamestnancov. 

 

Jednoduchá inštalácia a univerzálne použitie 

Všetky zadné svetlá v našej ponuke boli navrhnuté pre jednoduchú inštaláciu, takže ich môžete rýchlo prispôsobiť potrebám vášho vysokozdvižného vozíka. Ich všestrannosť a odolnosť z nich robí ideálnu voľbu pre rôzne pracovné prostredia – od skladov až po výrobné závody. 

 

Záväzok ku kvalite 

V Jazgote sa zaväzujeme poskytovať iba vysokokvalitné zadné svetlá, ktoré sú osvedčené a odolné. Naše riešenia osvetlenia sú odpoveďou na súčasné výzvy v logistickom a výrobnom priemysle. Našim zákazníkom poskytujú spoľahlivosť a istotu prevádzky za každých podmienok. Objavte náš celý rad zadných svetiel, vďaka ktorým budú vaše vysokozdvižné vozíky funkčnejšie a bezpečnejšie. Vyberte si Jazgot pre inovácie, ktoré poháňajú pokrok a bezpečnosť na pracovisku.