Merače, indikátory

Profesionálne počítadlá a indikátory pre vysokozdvižné vozíky 

Ponúkame komplexný rad počítadiel a indikátorov určených pre vysokozdvižné vozíky, ktoré sú navrhnuté tak, aby podporovali presné monitorovanie a efektívne riadenie prevádzky stroja. Naše produkty, vrátane meračov motohodín, palivomerov, tlakomerov oleja a meračov teploty vody, sú základným vybavením každej spoločnosti pôsobiacej v logistike, skladovaní a priemysle. 

Aktívne filtre

Licznik

Licznik

Cena

15,43 € s DPH

12,86 € bez DPH

show

Prečo naše produkty? 

  1. Všestrannosť: Kompatibilné s obľúbenými modelmi vysokozdvižných vozíkov vrátane Balkancar, Ursus, Massey Ferguson, vďaka čomu sú ideálne vhodné pre rôzne prevádzkové potreby.
  2. Spoľahlivosť: Kvalitné materiály a vyspelá technológia zaručujú dlhodobú prevádzku v náročných podmienkach.<
  3. Presnosť: Presné merania a jasné indikátory poskytujú kontrolu nad kľúčovými prevádzkovými parametrami vysokozdvižného vozíka, čo sa premieta do vyššej bezpečnosti a efektívnosti. 

 

Aké produkty tu nájdete?  

  • Počítadlá hodín: Optimalizácia práce a plánovanie služieb. Ukazovatele hladiny paliva: Kontrola spotreby a riadenie nákladov.
  • Ukazovatele tlaku oleja a teploty vody: Zabráňte poruchám a predĺžte životnosť stroja. 

 

Dodatočné príslušenstvo 

  • Meter Links: Zabezpečenie spoľahlivého pripojenia a prenosu dát.
  • Kryty pohonu meračov: Ochrana meracích prístrojov pred poškodením. 

 

Pozývame vás, aby ste sa oboznámili s našou ponukou 

Naše produkty boli starostlivo vybrané tak, aby splnili očakávania tých najnáročnejších používateľov, ktorí hľadajú efektívne riešenia pre svoje vysokozdvižné vozíky. Zistite, ako môžu naše počítadlá a indikátory pomôcť zlepšiť efektivitu a bezpečnosť operácií vo vašej spoločnosti.