Elektrické zdvíhacie vozíky

Elektrické zdvíhacie vozíky – objavte našu ponuku!

V obchode Jazgot predstavujeme širokú škálu elektrických zdvíhacích vozíkov, ktoré definujú moderný prístup k logistike a skladovaniu. Naše elektrické paletové vozíky s nosným stĺpom, vybavené technologickými inováciami, zaručujú ergonómiu práce a univerzálnosť v každodennom používaní. Vyberajúc naše stroje, investujete do najvyššej prevádzkovej efektivity a získavate výhodu vďaka premysleným technologickým riešeniam. 

Aktívne filtre

Elektrické paletové vozíky s nosným stĺpom – premyslená výkonnosť

Naše elektrické paletové vozíky kombinujú inovatívnu technológiu s jednoduchosťou obsluhy. Navrhnuté s ohľadom na kompaktné rozmery, poskytujú impozantnú odolnosť a spoľahlivosť aj v najťažších pracovných podmienkach. Intuitívne ovládanie a rýchle nabíjanie batérií sú len niektoré z vlastností, ktoré prispievajú k nepretržitému a efektívnemu pracovnému cyklu.

Elektrické zdvíhacie vozíky – prispôsobenie sa každej výzve

V Jazgote nájdete zdvíhacie elektrické vozíky prispôsobené každej úlohe. Ich nosnosť sa pohybuje od 200 kg do 1600 kg, a náklady zdvíhajú do výšky 5500 mm. Všetky sú pripravené na každodenné výzvy práce na sklade. Od modelov s nosným stĺpom pre vysoké skladovanie, cez kompaktné stroje pre priestory s obmedzeným prístupom, až po tie určené pre ťažké náklady – všetky naše elektrické zdvíhacie vozíky sú navrhnuté s cieľom maximalizovať procesy nakladania a vykladania.

Výhody našej ponuky

  1. Inovácie a ergonómia: Každý náš vozík je navrhnutý tak, aby zabezpečoval maximálne pohodlie a minimalizoval zaťaženie operátora.
  2. Pevnosť a dlhovekosť: Použitie overených materiálov a komponentov znižuje potrebu servisu a predlžuje životnosť zariadení.
  3. Univerzálnosť použitia: Naše modely, ako je ľahký zdvíhací vozík EPS12E alebo špecializovaný vozík na kompletáciu objednávok JX1, spĺňajú požiadavky rôznorodých skladových operácií.
  4. Najvyššie bezpečnostné štandardy: Plynulé vedenie a pokročilé bezpečnostné systémy výrazne znižujú riziko nehôd pri práci.

Prečo my?

  • Optimalizácia procesov: Automatizované funkcie a efektívny výkon elektrických zdvíhacích vozíkov zvyšujú tok tovaru a optimalizujú skladové procesy.
  • Dostupnosť dielov a servis: Zabezpečujeme prístup k kompletnému radu náhradných dielov a odbornému servisu, čím garantujeme kontinuitu a spoľahlivosť prevádzky zariadení.
  • Odborná podpora: Naši špecialisti sú k dispozícii, aby vám pomohli vybrať ideálny elektrický vozík prispôsobený špecifikám vašej činnosti.
  • Priaznivé ceny: Ponúkame robustné, overené elektrické zdvíhacie vozíky za konkurenčné ceny.
  • Okamžitá dostupnosť: Väčšina modelov je dostupná okamžite, takže vašu objednávku spracujeme veľmi rýchlo.

Zvýšte svoju efektívnosť s elektrickými zdvíhacími vozíkmi Jazgot

Nedovoľte, aby vaša prevádzková efektívnosť bola obmedzená zastaraným vybavením. Vyberte si elektrické zdvíhacie vozíky od Jazgot a posuňte svoje podnikanie do budúcnosti logistiky. Pozývame vás, aby ste sa oboznámili s našou kompletnou ponukou – vyberte si najlepšie riešenie pre svoje potreby a objednajte ešte dnes!