Ochranné vnútorné rúrky a príruby

Duše a ochranné objímky pre vysokozdvižné vozíky 

Ponúkame komplexný sortiment duší a ochranných golierov pre vysokozdvižné vozíky. Naše produkty sú navrhnuté tak, aby poskytovali maximálnu ochranu pneumatík a zvyšovali odolnosť vysokozdvižných vozíkov vo všetkých prevádzkových podmienkach. Ponúkame diely kompatibilné so širokou škálou modelov vysokozdvižných vozíkov, čo sa premieta do dokonalého prispôsobenia a spoľahlivosti pri každodennom používaní.

Aktívne filtre

Duše vysokozdvižného vozíka 

Naša ponuka duší zahŕňa veľkosti od 400x4 do 815x15 vrátane špecializovaných modelov ako Duše 23x9-10 alebo Duše 500*8, ako aj produkty určené pre špecifické modely, ako Duše 18x8,50/9,5-8 Melex. Široké zastúpenie v našom sortimente majú produkty značky Kabat, známe svojim kvalitným spracovaním a odolnosťou. Ponúkame ich vo veľkostiach od 250x15 do 27x10-12. K dispozícii sú aj tubusy v univerzálnych rozmeroch ako 250/300x15 a 400x8, ktoré zaisťujú všestranné využitie. 

 

Ochranné obojky 

Ochranné obojky sú základným prvkom každého vybavenia vysokozdvižného vozíka, ktorý zvyšuje bezpečnosť a predlžuje životnosť duší. Naša ponuka zahŕňa ochranné objímky pre mnoho modelov rúr, vrátane 18x7/8, 500x8, ako aj pre špecializované veľkosti, ako napríklad 23x5 alebo 825*15. Produkty Kabat v tejto kategórii, ako napríklad chránič duše 815x15 a chránič duše 650x10, zaručujú kompatibilitu so širokou škálou modelov duší a vysokozdvižných vozíkov. 

 

Aplikácia a kompatibilita 

Naše duše a ochranné manžety sú navrhnuté na použitie v rôznych modeloch vysokozdvižných vozíkov, od ľahkých vozidiel používaných v skladoch až po ťažké stroje pracujúce v náročných priemyselných podmienkach. Tieto produkty sú kompatibilné s kočíkmi obľúbených značiek, vrátane: 

  • Toyota,
  • Nissan,
  • Linde,
  • Jungheinrich,
  • Still. 

Ponúkame rôzne riešenia prispôsobené špecifickým technickým a prevádzkovým požiadavkám mnohých typov vozidiel. 

 

Prečo si vybrať naše produkty? 

Výberom našich duší a ochranných golierov investujete do kvality, ktorá sa premieta do dlhodobého výkonu a spoľahlivosti. Naše produkty sú starostlivo vyberané tak, aby zabezpečili optimálnu ochranu pneumatík a minimalizovali riziko zlyhania, čo má veľký význam pre zachovanie kontinuity prác v skladoch a výrobných halách. Ponúkame široký výber veľkostí a modelov, aby sme splnili očakávania aj tých najnáročnejších zákazníkov, ktorí hľadajú efektívne a ekonomické riešenia pre svoje vysokozdvižné vozíky. 

 

Rýchle dodanie a dobrá cena 

Prezrite si náš inventár a objednajte si diely, ktoré potrebujete, online ešte dnes. Garantujeme vysokú kvalitu produktov, rýchle dodanie a naozaj dobré ceny. Presvedčte sa o tom sami!