Filtrovať podľa

Cena

Cena

  • 0,00 € - 1 549,00 €

Dĺžka vidlíc (mm)

Dĺžka vidlíc (mm)

Nosnosť

Nosnosť

Ručné paletové vozíky

Objavte našu ponuku klasických ručných paletových vozíkov

V našom obchode nájdete široký výber klasických ručných paletových vozíkov, ktoré sú navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznym potrebám týkajúcim sa nosnosti a dĺžky vidlíc. Naše ručné paletové vozíky sú nielen cenovo dostupné, ale aj robustne skonštruované a ihneď dostupné, čo zaručuje rýchle dodanie zákazníkovi. Sú ideálnym riešením pre firmy hľadajúce spoľahlivé zariadenie pre každodennú prácu v sklade, výrobnej hale alebo na iných miestach, kde záleží na efektívnosti a spoľahlivosti.

Aktívne filtre

Klasické ručné paletové vozíky - srdce vášho skladu

Naše klasické ručné paletové vozíky sú základom každého efektívne spravovaného skladu. Ponúkame modely s rôznymi rozsahmi nosnosti a dĺžkami vidlíc, čo umožňuje ideálne prispôsobenie konkrétnym úlohám a typom nákladov. Vďaka tomu, že dbáme na vysokú kvalitu spracovania, sú naše paletové vozíky nielen ekonomickým, ale aj dlhodobým riešením pre vašu firmu.

 

Výhody našej ponuky

  1. Univerzálnosť a spoľahlivosť: Naše paletové vozíky sú prispôsobené pre rôzne pracovné prostredia, od skladov po maloobchodné predajne.
  2. Rýchle dodanie: Chápeme, že čas sú peniaze, preto všetky objednávky spracovávame s maximálnou rýchlosťou.
  3. Atraktívne ceny: Zaisťujeme konkurencieschopné ceny, čo robí naše paletové vozíky dostupným riešením pre každú firmu.
  4. Servis: Ponúkame servis zakúpených paletových vozíkov na našom hlavnom sídle v Poľsku.

Tiež špeciálne vozíky na objednávku

Chápeme unikátne požiadavky niektorých odvetví, preto okrem bohatej ponuky klasických ručných paletových vozíkov ponúkame aj možnosť objednania špeciálnych paletových vozíkov. Či už potrebujete pozinkovaný, nerezový alebo antistatický vozík, sme pripravení prispôsobiť naše produkty vašim špecifickým potrebám.

 

Prečo si vybrať naše paletové vozíky?

Voľbou našich paletových vozíkov sa rozhodujete pre spoľahlivosť, ekonomičnosť a rýchlosť dodania. Kontaktujte nás ešte dnes, aby ste sa dozvedeli viac o našej ponuke, alebo navštívte našu webovú stránku, aby ste si prezreli dostupné modely. Sme tu, aby sme vám pomohli nájsť ideálne paletové vozíky, ktoré podporia rast vašej firmy.