Paletové vozíky

Elektrické paletové vozíky v predajni Jazgot 

V spoločnosti Jazgot ponúkame elektrické paletové vozíky navrhnuté pre maximálnu efektivitu v skladovom, logistickom a výrobnom priemysle. Pochopenie požiadaviek pracovných priestorov je našou prioritou, a preto sú naše paletové vozíky prispôsobené rôznym úlohám pri zachovaní najvyšších štandardov bezpečnosti a ergonómie.

Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti.

Nájdite znova to, čo hľadáte

Parametre našich elektrických paletových vozíkov - nosnosť, dĺžka vidlíc 

  • Ručné paletové vozíky: Pevná konštrukcia, nosnosť od 2000 kg do 2500 kg, dĺžka vidlíc od 800 mm do 1150 mm.
  • Elektrické paletové vozíky: Najmodernejšie akumulátorové a motorové technológie, s nosnosťou až 2 500 kg a schopnosťou pracovať v náročných podmienkach.
  • Nožnicové vozíky: Ručné a elektrické, pre aplikácie vyžadujúce zdvíhanie tovaru, s nosnosťou do 1000 kg. 

Technológie, ktoré reagujú na rôzne výzvy 

  • Vozíky na váhu: Presnosť pri vážení bremien bez nutnosti použitia ďalšieho náradia, nosnosť vozíkov s váhou do 2000 kg.
  • Varianty dĺžky elektrických vidlíc: Od kompaktných 800 mm modelov až po špecializované varianty až do 2 500 mm, všetky zaisťujú jednoduchú manévrovateľnosť a efektívnu prepravu paliet. 

Prečo práve Jazgot? 

  1. Kompletná ponuka modelov: Od klasických ručných paletových vozíkov až po elektrické varianty s pokročilými funkciami pre špecifické aplikácie.
  2. Konkurenčné ceny: Ponúkame produkty s vynikajúcou hodnotou za peniaze, aby ste za dobré vybavenie nepreplatili.
  3. Servis a podpora: Našim zákazníkom poskytujeme plnú servisnú podporu po celej krajine a dostupnosť lacných náhradných dielov. 

Investujte do kvality a efektivity – vyberte si paletové vozíky od Jazgot 

Ak chcete získať podrobné informácie o modeloch a ich parametroch, kontaktujte nás. Zistite, ako môžu naše paletové vozíky zlepšiť logistiku vašej spoločnosti. Kúpte si paletový vozík v Jazgote – a posuňte svoju logistiku na vyššiu úroveň.