Tesnenia valcov stožiara

Tesnenia stožiarov pre vysokozdvižné vozíky 

V predajni Jazgot nájdete komplexnú ponuku tesnení pohonov stožiarov, potrebných na udržanie optimálnej účinnosti a prevádzkovej bezpečnosti vysokozdvižných vozíkov. Naše produkty sú dokonalou náhradou originálnych dielov a ponúkajú rovnako vysokú kvalitu za dostupnejšie ceny. Tesnenia valcov v našom sortimente sú kompatibilné so širokou škálou vysokozdvižných vozíkov od popredných výrobcov ako Linde, Toyota, Jungheinrich a Hyster, vďaka čomu nájdete produkty, ktoré zodpovedajú špecifikáciám vášho zariadenia. 

Aktívne filtre

Doprajte svojmu vysokozdvižnému vozíku dlhodobú spoľahlivosť 

  1. Komplexná ochrana: Naše tesnenia valcov poskytujú účinnú ochranu proti netesnostiam a kontaminácii, čo je kľúčové pre udržanie dlhej životnosti hydraulických komponentov vášho vysokozdvižného vozíka.
  2. Široká škála kompatibility: Ponúkame tesnenia valcov vhodné pre rôzne modely a značky vysokozdvižných vozíkov, čo vám umožní jednoducho vybrať tie správne náhradné diely.
  3. Vysoká kvalita, lepšia cena: Výberom našich tesnení pohonov získate produkty, ktoré spájajú vysokú kvalitu s priaznivou cenou a ponúkajú vynikajúcu alternatívu k drahým originálnym dielom. 

 

Objavte náš sortiment tesnení stožiarových valcov 

Náš sortiment zahŕňa široký výber tesnení valcov, vrátane: tesnenia valca zdvíhacieho a sklápacieho pre nákladné vozidlá s nosnosťou od 1,8 t do 5 t, špecializovaných tesnení pre vysoké stožiare a panoramatické modely, náhradných tesnení pre špecifické modely valcov, ako sú DV1661, EV715 alebo GPW 200T. 

 

Prečo sa oplatí zvoliť tesnenia pohonov od Jazgot? 

  1. Odborná podpora: Naši špecialisti sú vám k dispozícii, aby vám pomohli vybrať dokonalú montáž tesnení pohonu, čím sa zabezpečí, že vaša objednávka splní všetky vaše očakávania.
  2. Záruka spokojnosti: Zameriavame sa na overené produkty, ktoré sú spoľahlivé a odolné.
  3. Rýchle dodanie: Chápeme, aký dôležitý je čas pri riadení vozového parku vysokozdvižných vozíkov, a preto garantujeme rýchle odoslanie vami objednaných tesnení valcov, čím sa minimalizujú prestoje. 

 

Pozývame vás, aby ste sa oboznámili s celou ponukou 

Odporúčame vám, aby ste si prezreli náš široký sortiment tesnení pohonov stožiarov. Voľbou Jazgot si vyberáte overené riešenia, ktoré zabezpečia bezproblémovú prevádzku vášho vysokozdvižného vozíka. Bez ohľadu na model alebo značku vášho zariadenia máme tesnenia, ktoré budú vyhovovať vašim potrebám a prispejú k zvýšeniu efektivity a bezpečnosti skladových operácií. Pozrite si nás!