Nakladače paletových vozíkov

Nakladače pre paletové vozíky v predajni Jazgot 

Jazgot predstavuje profesionálny rad nakladačov pre paletové vozíky, potrebné na udržanie nepretržitej a efektívnej prevádzky skladovej techniky. Naša ponuka zahŕňa nabíjačky s rôznymi výkonovými a napäťovými parametrami, prispôsobené pre všetky typy batérií, od štandardných olovených batérií až po moderné lítium-iónové batérie.

Aktívne filtre

Efektívne nabíjanie a údržba 

  • Rozsah napätia: Ponúkame nabíjačky s napätím od 12V do 48V, prispôsobené špecifickým energetickým požiadavkám paletových vozíkov.
  • Nabíjací výkon: Naše nabíjačky sú dostupné vo verziách 4A až 50A, čo umožňuje rýchle a efektívne nabíjanie a znižuje prestoje vysokozdvižného vozíka.
  • Technológia: Dostupné modely zahŕňajú tradičné nabíjačky aj pokročilé impulzné nabíjačky, ktoré optimalizujú proces nabíjania a predlžujú životnosť batérie.
  • Kompatibilita: Ponúkame riešenia kompatibilné so širokou škálou modelov kočíkov, vrátane obľúbených sérií ako EPT, CBD a WS

 

Prevádzková pripravenosť a bezpečnosť 

Pochopenie potrieb našich zákazníkov znamená, že ponúkame nabíjačky, ktoré nielen rýchlo regenerujú energiu, ale zaručujú aj bezpečnosť používania. Použitie ochrany proti nadmernému nabíjaniu a vybíjaniu batérie chráni zariadenie pred poškodením. 

 

Výhody pre vaše podnikanie 

Výberom nabíjačiek z ponuky Jazgot investujete do neprerušovanej prevádzky a dlhej životnosti vášho zariadenia. Ponúkame produkty odlíšené parametrami, ale jednotné z hľadiska kvality a spoľahlivosti. Každá nabíjačka bola skontrolovaná a je pripravená podporiť vaše podnikanie.

 

Profesionálne poradenstvo a servis 

Náš tím špecialistov je pripravený pomôcť vám vybrať ten správny nakladač pre vaše špecifické prevádzkové potreby. Kontaktujte nás a požiadajte o odbornú radu alebo nákup priamo cez našu online platformu a užite si efektívnejšiu prácu s vašou novou nabíjačkou ešte dnes.