Filtrovať podľa

Cena

Cena

  • 41,00 € - 320,00 €

Výrobca

Výrobca

Počet vrstiev (PR)

Počet vrstiev (PR)

Veľkosť pneumatiky

Veľkosť pneumatiky

Pneumatiky

Pneumatiky pre vysokozdvižné vozíky v predajni Jazgot 

Predstavujeme širokú škálu pneumatických pneumatík pre vysokozdvižné vozíky, ktoré sú ideálne pre rôzne aplikácie, v spaľovacej aj elektrickej verzii. Nami ponúkané pneumatiky sú navrhnuté tak, aby poskytovali lepšie tlmenie nárazov a komfort jazdy, čo výrazne ovplyvňuje efektivitu práce v skladoch a výrobných halách. Sú kompatibilné s vysokozdvižnými vozíkmi od mnohých obľúbených výrobcov, vrátane značiek ako Linde, Toyota, Nissan, Jungheinrich, Mitsubishi, Komatsu, Hyster a Yale

Aktívne filtre

Kľúčové vlastnosti našich pneumatík 

  1. Jednoduchá inštalácia: Naše pneumatiky umožňujú jednoduchú inštaláciu bez potreby hydraulického lisu potrebného na inštaláciu pevných pneumatík.
  2. Vysoký jazdný komfort: Vďaka vynikajúcemu tlmeniu nárazov tieto pneumatiky účinne eliminujú terénne nerovnosti, čím zaisťujú hladkú jazdu.
  3. Zvýšená odolnosť: Vybrané pneumatiky od popredných výrobcov zaručujú dlhú životnosť a minimalizujú riziko prestojov. 

 

Prečo sa oplatí zvoliť pneumatiky Jazgot? 

  1. Široký výber: Naša ponuka zahŕňa pneumatiky od známych značiek ako Trelleborg, Trayal, Kabat a ďalšie, čo vám umožní prispôsobiť sa špecifickým potrebám vášho vysokozdvižného vozíka.
  2. Odbornosť na dosah ruky: Ako skúsený dodávateľ poskytujeme odborné poradenstvo pri výbere pneumatík s cieľom maximalizovať efektivitu a bezpečnosť práce.
  3. Atraktívne ceny: Ponúkame pneumatiky za atraktívne ceny, prispôsobené rôznym rozpočtom, bez kompromisov v kvalite. 

 

Naša ponuka zahŕňa 

  • Pneumatiky rôznych rozmerov a špecifikácií.
  • Produkty prispôsobené širokej škále modelov vysokozdvižných vozíkov.
  • Pneumatiky od renomovaných výrobcov zaručujú spoľahlivosť. 

 

Nájdite perfektné pneumatiky na kočík ešte dnes! 

Pozývame vás pozrieť si celú ponuku pneumatík v predajni Jazgot. Vyberte si produkty, ktoré splnia očakávania aj tých najnáročnejších používateľov, poskytnú im maximálnu kontrolu a dlhodobý výkon pri každodennej práci.