Bočné posuny

Bočné radenie pre vysokozdvižné vozíky – veľký výber za dobré ceny! 

V predajni Jazgot ponúkame obrovský výber bočných posúvačov na vysokozdvižné vozíky, ktoré sú určené na zvýšenie efektivity a bezpečnosti práce v sklade, bez nadmerného zaťažovania rozpočtu. Naše produkty umožňujú jednoduchú a presnú manipuláciu s bremenami rôznych veľkostí a hmotností. V sortimente predajne Jazgot sú triedy od II do IV. 

Aktívne filtre

Široká kompatibilita pre flexibilitu 

Vďaka dostupným cenám a širokej škále modelov kompatibilných s vysokozdvižnými vozíkmi najpopulárnejších značiek, ako sú: 

  • Toyota,
  • Linde,
  • Jungheinrich,
  • Mitsubishi,
  • Nissan,
  • Komatsu,
  • Yale,
  • Hyster

môžete si byť istí, že nájdete perfektné riešenie, ktoré bude vyhovovať vašim špecifickým prevádzkovým potrebám bez prekročenia vášho rozpočtu. 

 

Výhody používania bočných posuvov 

  1. Bočné posuny umožňujú rýchle a presné nastavenie polohy nákladov bez nutnosti manévrovania s celým vozidlom, čo sa hodí najmä v úzkych skladových priestoroch.
  2. Vďaka bočným posunom môžu operátori lepšie využiť nakladací priestor, čím sa zníži riziko poškodenia tovaru a zlepší sa celková efektivita práce.
  3. Pomáhajú tiež znižovať únavu operátora, čo sa premieta do vyššej kvality práce a nižšej pravdepodobnosti nehôd. 

Výberom bočných prešmykovačov z ponuky Jazgot investujete do riešenia, ktoré vašej firme poskytne dlhodobé výhody z prevádzkového aj finančného hľadiska. 

 

Riešenia prispôsobené vašim potrebám

Ponúkame bočné posúvače, ktoré sa ľahko inštalujú a používajú, vďaka čomu sú ideálnou voľbou pre sklady, ktoré hľadajú pohodlné a ekonomické spôsoby zvýšenia produktivity. Naše produkty sú odolné a navrhnuté na každodenné používanie, zaručujú spoľahlivosť v rôznych prevádzkových podmienkach. 

 

Prehliadajte a objavujte osvedčené riešenia 

Pozývame vás, aby ste si prezreli našu ponuku bočných posúvačov, ktoré vám pomôžu optimalizovať vaše skladové operácie. Zistite, ako môžete zvýšiť efektivitu a bezpečnosť vo svojom sklade a zároveň mať na pamäti svoj rozpočet. 

 

Tím odborníkov pripravený pomôcť 

Ak si nie ste istí, ktorý bočný posúvač je pre váš vysokozdvižný vozík najlepší, náš tím je tu, aby vám pomohol. Kontaktujte nás, aby sme vám poradili a našli cenovo dostupné riešenie, ktoré najlepšie vyhovuje vašim prevádzkovým potrebám.