Plynové potrubia

Plynové káble pre vysokozdvižné vozíky 

V spoločnosti Jazgot zameriavame svoje úsilie na poskytovanie najkvalitnejších náhradných dielov pre vysokozdvižné vozíky, čím podporujeme spoločnosti v celom Poľsku pri udržiavaní kontinuity ich prevádzky. Naša ponuka obsahuje plynové lanká, ktoré sú kompatibilné s najpopulárnejšími značkami dostupnými na trhu, ako sú Toyota, Komatsu, Nissan a Balkancar, čo zaisťuje dokonalé prispôsobenie rôznym modelom vysokozdvižných vozíkov. 

Aktívne filtre

Široký výber škrtiacich klapiek 

Ponúkame veľký výber škrtiacich klapiek, vrátane: 

  • Plynový kábel 40DH-532000 1,8 H,
  • Plynový kábel 2-3,5T 30DHW1553100,
  • Plynový kábel ZG-3250-00-010-L-RE,
  • Plynové káble s dĺžkami 104,5 cm a 113 cm,
  • Špecializované lanká plynu pre motory Nissan K21, K25 a Toyota Series 7 s motormi 4Y, 5K,
  • Plynové lanká určené pre nákladné vozidlá série R, vrátane modelov Diesel a B/G, s nosnosťou od 1 000 do 3 500 kg. 

 

Záväzok na kvalitu a spoľahlivosť 

Každé lanko škrtiacej klapky, ktoré ponúkame, je navrhnuté pre jednoduchú inštaláciu, dlhodobú prevádzku a odolnosť voči extrémnym prevádzkovým podmienkam, čo sa premieta do ich spoľahlivosti a účinnosti. Náš sortiment bol starostlivo vybraný tak, aby splnil očakávania aj tých najnáročnejších používateľov, ktorí hľadajú spoľahlivé a odolné riešenia vysokozdvižných vozíkov. 

 

Vyberte si Jazgot pre svoju spoločnosť 

Pozývame vás pozrieť si našu ponuku náhradných dielov na vysokozdvižné vozíky. Výberom Jazgot sa zameriavate na spoľahlivosť a efektivitu svojich strojov. Ponúkame aj odborné poradenstvo, prijateľné ceny a rýchle dodanie. Prezrite si náš sortiment a nájdite plynové lanko pre váš vysokozdvižný vozík ešte dnes!