Zrkadlá

Zrkadlá na vysokozdvižný vozík 

V predajni Jazgot nájdete široký sortiment zrkadiel pre vysokozdvižné vozíky, potrebné na zaistenie bezpečnosti obsluhy pri práci. Naša ponuka zahŕňa spätné, bočné, panoramatické, veľké a vnútorné zrkadlá - všetky štandardné, pevné a ponúkané za atraktívne ceny. Tieto produkty sú plne kompatibilné s kočíkmi obľúbených výrobcov ako Linde, Toyota, Nissan, Still, Jungheinrich a Hyster. Zaručujeme jednoduchú inštaláciu a dokonalé prispôsobenie sa vášmu zariadeniu. 

Aktívne filtre

Prečo si vybrať naše zrkadlá? 

  1. Všestrannosť a kompatibilita: Naše zrkadlá sú navrhnuté tak, aby sa zmestili na širokú škálu vysokozdvižných vozíkov, čo uľahčuje výber perfektného prispôsobenia.
  2. Záruka kvality: Každé zrkadlo v našom sortimente je úplne nové a vzťahuje sa naň záruka, čo dokazuje náš záväzok poskytovať produkty najvyššej kvality.
  3. Rýchla doprava: V spoločnosti Jazgot chápeme, aký dôležitý je čas našich zákazníkov. Preto dbáme na to, aby boli zakúpené produkty odoslané rýchlo a efektívne, čím sa minimalizujú prestoje.
  4. Konkurenčné ceny: s ohľadom na váš rozpočet ponúkame produkty, ktoré vykazujú optimálny pomer kvality a ceny. 

 

Ideálne pre podnikateľov a profesionálov 

Naše zrkadlá na vysokozdvižné vozíky sú určené pre podnikateľov a technických špecialistov, ktorí si cenia nielen funkčnosť, ale aj bezpečnosť a komfort používania. Bez ohľadu na to, či potrebujete spätné zrkadlo pre zlepšenie viditeľnosti alebo panoramatické zrkadlo pre širšie zorné pole, v predajni Jazgot nájdete produkty, ktoré splnia vaše očakávania. 

 

Vaša bezpečnosť je našou prioritou 

Výberom zrkadiel pre vysokozdvižné vozíky z ponuky Jazgot si môžete byť istí, že každý manéver je vykonaný s maximálnou úrovňou bezpečnosti. Pozývame vás, aby ste sa oboznámili s našou ponukou a vybrali si zrkadlá, ktoré najlepšie zodpovedajú potrebám vášho pracoviska. 

 

Kontaktujte nás alebo si objednajte online! 

Máte otázky týkajúce sa kompatibility alebo potrebujete poradiť s výberom správneho zrkadla? Naši špecialisti sú vám k dispozícii, pripravení poskytnúť odborné poradenstvo a podporu. Ak však viete, čo hľadáte, vyberte si ten správny produkt a nakúpte pohodlne online ešte dnes!