Spojky

Spojky pre vysokozdvižné vozíky v Jazgot

Vitajte v Jazgot, kde si môžete prezrieť našu ponuku spojok pre vysokozdvižné vozíky. Nájdete tu produkty kompatibilné s vozíkmi známych značiek – vrátane: Toyota, Nissan, Jungheinrich, Still, ale aj populárnych bulharských a čínskych modelov. Naše spojky pre vysokozdvižné vozíky sú osvedčené náhrady, spoľahlivé aj pri veľmi intenzívnej práci v skladoch a distribučných centrách.

Aktívne filtre

Objavte spojky pre vysokozdvižné vozíky v Jazgot

  1. Vysoký výkon: V našej ponuke nájdete spojky prispôsobené na zaťaženie až do 2500 kg, čo zaručuje výkon aj v najnáročnejších podmienkach.
  2. Odolnosť a trvanlivosť: Ponúkame spojky so zubatým kolieskom, tlakové dosky a púzdra, ktoré zaručujú dlhú životnosť a minimálnu potrebu údržby.
  3. Komfort a kontrola: Spojkový súbor, vypínacie rameno a gumové valčeky sú len niektoré z komponentov, ktoré zabezpečujú plynulú a presnú funkciu spojky.
  4. Rozmanitosť: Máme spojky vhodné pre široký rozsah modelov vozíkov – od Toyoty, cez RAK, po Yale a ďalšie značky.
  5. 100% bezpečnosť: Všetky naše spojky majú potrebné certifikáty a deklarácie zhody CE, čo potvrdzuje najvyššie štandardy kvality a bezpečnosti.
  6. Zákaznícky servis a poradenstvo: Náš tím špecialistov je vždy pripravený pomôcť s výberom správnej spojky, odpovedať na všetky otázky a pochybnosti.

Využite ponuku Jazgot

  • Kompletný sortiment: Od tlakových dosiek spojky, cez puzdrá, až po špecializované disky – u nás nájdete kompletnú škálu dielov, ktoré sú nevyhnutné na udržanie vašich vozíkov v chode.
  • Zaručená záruka: Všetky diely sú pokryté 12-mesačnou zárukou, čo svedčí o našej dôvere v ponúkané produkty.
  • Dostupnosť: S nami máte istotu, že každý diel pre váš stroj máte vždy po ruke, čo zabezpečuje kontinuitu práce a znižuje dobu prestoju.

Investujte do dielov, ktoré poháňajú váš biznis. Keď si vyberiete spojky pre vysokozdvižné vozíky od Jazgot, vyberáte overené riešenia, ktoré zvýšia efektivitu vášho skladu. Pozývame vás, aby ste využili našu ponuku a optimalizovali prácu už dnes!