Blokovanie

Spínače zapaľovania pre vysokozdvižné vozíky – riešenia zaisťujúce spoľahlivý hluk 

Nájdite perfektný spínač zapaľovania pre váš vysokozdvižný vozík Zapaľovanie vysokozdvižného vozíka je srdcom hnacieho systému každého stroja. Odvolávajú sa na systémové princípy pri zabezpečovaní hladkého a opätovného spustenia. Naša ponuka zahŕňa široký výber staníc, ktoré boli špeciálne prispôsobené rôznym modelom fúrik, čo zaručuje spoľahlivosť a jednoduché použitie. Bez ohľadu na to, či potrebujete spínač zapaľovania pre každodenné skladové práce alebo intenzívne čistenie, máme správne riešenia, ktoré vyhovujú vašim požiadavkám.

Aktívne filtre

Kompatibilita s poprednými značkami 

Naše produkty sú vhodné pre vysokozdvižné vozíky najpopulárnejších značiek, vrátane: Linde, Toyota, Nissan a mnoho ďalších. Vďaka rôznym veľkostiam a tvarom, vyrobeným z kvalitných materiálov, ponúkame stanice dokonale prispôsobené špecifikáciám vášho zariadenia. Náš sortiment zaručuje, že si každý nájde to svoje, bez ohľadu na špecifické potreby a technické požiadavky jeho vysokozdvižného vozíka.

 

Kľúčové cechy našich vodičov: 

  • Prispôsobenie rôznym modelom: Naša široká škála produktov vám umožňuje jednoducho zaistiť spínač zapaľovania kompatibilný s vaším modelom kočíka. 
  • Súprava dvoch kľúčov: Každá stanica sa dodáva s dvoma kľúčmi pre väčšiu flexibilitu a bezpečnosť používania. 
  • Úplne nové: Ponúkame iba úplne nové spínače zapaľovania s jedinečnými sériovými číslami dielov. Všetky sa dodávajú s 12-mesačnou zárukou, čo dokazuje náš záväzok poskytovať produkty najvyššej kvality. 

Ako si vybrať stanicu? 

Výber správnej stanice pre váš vysokozdvižný vozík je veľmi dôležitý pre zabezpečenie jeho bezproblémovej prevádzky. Zamerajte sa na kompatibilitu s modelom kočíka, kvalitu vyhotovenia a dostupnosť ďalších kľúčov. Náš sortiment bol navrhnutý tak, aby spĺňal tieto kritériá a ponúka produkty, ktoré zvyšujú efektivitu a bezpečnosť vášho invalidného vozíka.

 

Pozývame vás, aby ste sa oboznámili s našou ponukou 

Preskúmajte náš široký sortiment vysokozdvižných vozíkov a nájdite dokonalé riešenie prispôsobené vašim potrebám. Bez ohľadu na značku a model kočíka máme niečo, čo splní vaše očakávania. Máte nejaké otázky? Kontaktujte nás – naši špecialisti vám radi pomôžu vybrať ten najlepší produkt.