Zapaľovacie zariadenia

Zapaľovacie jednotky pre vysokozdvižné vozíky - kľúč k spoľahlivému štartovaniu

Ponúkame zapaľovacie jednotky, ktoré nielen účinne štartujú motory vysokozdvižných vozíkov, ale zabezpečujú aj ich trvalú spoľahlivosť v najrôznejších prevádzkových prostrediach. Všetky sú vyrobené s dôrazom na detail, a preto zaručujú rýchle a účinné štartovanie a zabezpečujú plynulú prevádzku. V ponuke máme zapaľovacie strmene pre motory Toyota, Nissan, Mazda, GM, Mitsubishi a ďalšie. Pozrite si našu ponuku a v prípade otázok nás kontaktujte prostredníctvom chatu, telefónu alebo e-mailu. Odpovieme vám rýchlo a vyčerpávajúco!

Aktívne filtre

Bezporuchový za každých podmienok - záruka spoľahlivosti 

Naše zapaľovače sú navrhnuté tak, aby odolali aj tým najnáročnejším aplikáciám a ponúkajú: 

  • výnimočná odolnosť voči vibráciám,
  • konštantný výkon v širokom rozsahu teplôt,
  • prevádzková spoľahlivosť v rôznych prevádzkových prostrediach vysokozdvižných vozíkov. 

Táto bezkonkurenčná odolnosť v extrémnych prevádzkových podmienkach podčiarkuje ich hodnotu pri každodennom používaní a zabezpečuje bezproblémové používanie. 

Okamžitá pripravenosť na prevádzku - minimalizácia času nábehu 

Pomocou moderných technológií a najlepších materiálov naše zapaľovacie zariadenia skracujú čas potrebný na naštartovanie motora, čo umožňuje: 

  • okamžitú pripravenosť na prevádzku,
  • efektívnejšie a rýchlejšie štartovanie motora,
  • Začnite prácu efektívnejšie bez zbytočných prieťahov. 

Univerzálna kompatibilita - perfektne sa hodí k vášmu kočíku 

Bez ohľadu na typ alebo značku vysokozdvižného vozíka, naše zapaľovacie jednotky ponúkajú univerzálne riešenie, ktoré sa hodí pre mnoho zapaľovacích systémov a zabezpečuje: 

  • široká kompatibilita s kočíkmi rôznych výrobcov,
  • jednoduchá integrácia s existujúcimi systémami,
  • možnosť využitia v rôznych flotilách. 

Investícia do odolnosti – minimalizujte riziko prestojov 

Výberom našich zapaľovacích zariadení investujete do dlhodobej spoľahlivosti a efektívnosti vášho vozového parku vysokozdvižných vozíkov, čo vám umožňuje: výrazné zníženie rizika prestojov súvisiacich so zapaľovaním, dôvera a pokoj vďaka vysokej spoľahlivosti, optimalizácia výkonu stroja a prevádzkového času. 

Zvýšte štandardy svojej flotily 

Výber našich zapaľovačov je rozhodnutím, ktoré poskytne vášmu vozovému parku vysokozdvižný vozík vyšší štandard spoľahlivosti a účinnosti. Doprajte sebe a svojmu tímu pokoj tým, že siahnete po riešení, ktoré minimalizuje prestoje a optimalizuje dobu prevádzky. Ak máte nejaké otázky, kontaktujte našich špecialistov, radi vám navrhnú najlepšie riešenia!