Pracovné lampy, halogény LED

Moderné pracovné osvetlenie: LED a halogénové žiarovky pre vysokozdvižné vozíky 

Predajňa Jazgot ponúka riešenia osvetlenia pre vysokozdvižné vozíky, ktoré spájajú výhody moderných LED svietidiel s tradičnými halogénovými žiarovkami. Naše produkty sú navrhnuté tak, aby zvyšovali bezpečnosť a efektivitu práce tým, že zabezpečujú optimálnu viditeľnosť za všetkých podmienok. Nájdete u nás produkty kompatibilné s kočíkmi od značiek: Toyota, Nissan, Komatsu, Linde, Still, Jungheinrich, Yale a mnohých ďalších. Objednávky odosielame rýchlo. Pozývame vás pozrieť si celú ponuku obchodu Jazgot! 

Aktívne filtre

Halogén

Halogén

Cena

5,93 € s DPH

4,94 € bez DPH

show
  • Na požiadanie

Špecifikácie pracovného osvetlenia 

Naša ponuka zahŕňa: 

  • LED žiarovky: Vyznačujú sa vysokou svetelnou účinnosťou, dlhou životnosťou a odolnosťou v náročných pracovných podmienkach.
  • Halogén: Ponúka silné a koncentrované svetlo, ideálne pre aplikácie vyžadujúce intenzívne osvetlenie. 

 

Výhody a funkcie 

Naše pracovné osvetlenie vyniká: 

  1. Nízka spotreba energie: LED diódy sú energeticky účinnejšie v porovnaní s halogénovými a ponúkajú nižšie prevádzkové náklady.
  2. Odolnosť: Produkty prispôsobené na prácu v podmienkach vysokej vlhkosti, prachu a vibrácií.
  3. Okamžité spustenie: LED žiarovky poskytujú plné osvetlenie bez oneskorenia, na rozdiel od halogénových žiaroviek, ktoré vyžadujú krátky čas na zahriatie.
  4. Kompatibilita: Ponúkame svietidlá vhodné pre modely vysokozdvižných vozíkov najobľúbenejších značiek.
  5. Konkurenčná cena: predávame rad produktov, v ktorých vysoká kvalita ide ruka v ruke s dostupnou cenou. 

 

Investícia do kvality a bezpečnosti 

Objednávkou pracovných lámp od Jazgot investujete do produktov, ktoré nielen zlepšujú bezpečnosť práce, ale prispievajú aj k zvýšeniu efektivity prevádzky. Bez ohľadu na typ osvetlenia, ktorý si vyberiete, sú naše svietidlá synonymom spoľahlivosti a odolnosti. 

Objavte celú ponuku pracovného osvetlenia v predajni Jazgot, kde najnovšie svetelné technológie spĺňajú priemyselné potreby a poskytujú tie najlepšie riešenia pre každé pracovné prostredie.