Tesnenia motora

Tesnenia hlavy pre vysokozdvižné vozíky 

Tesnenie hlavy motora je kľúčovým prvkom zabezpečujúcim správnu prevádzku a efektivitu každého vysokozdvižného vozíka. V predajni Jazgot nájdete široký výber tesnení pod hlavu kompatibilných s rôznymi značkami a modelmi vysokozdvižných vozíkov vrátane Nissan, Toyota, Perkins, Massey Ferguson a Yanmar. Náš sortiment zahŕňa tesnenia vyrobené z rôznych materiálov, ktoré spĺňajú špecifické požiadavky vášho motora. 

Aktívne filtre

Vyberte si ideálne tesnenie pre váš motor 

V predajni Jazgot nájdete okrem iného produkty ako: 

  • Tesnenie hlavy so silikónom MF - 4 valce - Ideálne pre motory vyžadujúce dodatočnú ochranu.
  • Tesnenie hlavy Perkins 3 a Massey Ferguson 3 z medi, silikón - Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, ktoré zaisťujú odolnosť a spoľahlivosť.
  • Kovové tesnenie hlavy K15, K21, K25 11044-FU400 a grafitové tesnenie hlavy Nissan K15, K21, K25 - Špeciálne navrhnuté tak, aby odolalo vysokým teplotám a tlakom.
  • Tesnenie pod hlavu Nissan H20-II 11044-50K00 a pre motor H25 - Perfektné prispôsobenie a tesnosť pre motory Nissan.
  • 4-ročné tesnenie hlavy motora, Toyota a Toyota 4-ročné tesnenie hlavy motora, kovové – Zaisťuje optimálny výkon pre motory Toyota.
  • Yanmar 4TNE98 Tesnenie hlavy motora - Kovové aj medené verzie pre maximálnu odolnosť a spoľahlivosť.
  • Set Tesnenie pod hlavu C-330 - Komplexné riešenie pre dôkladnú opravu motora. 

 

Prečo si vybrať tesnenia hlavy od Jazgot? 

Výberom tesnení pod hlavu z našej ponuky si vyberáte osvedčené produkty, ktoré zaisťujú maximálnu účinnosť a spoľahlivosť motora vášho vysokozdvižného vozíka. Každé tesnenie bolo vyrobené s maximálnou presnosťou, aby sa zabezpečilo dokonalé prispôsobenie a ochrana proti netesnostiam, čo je kľúčové pre udržanie optimálnej prevádzky motora. 

 

Chráňte svoj motor vysokozdvižného vozíka - vyberte si tesnenia hlavy od Jazgot! Garantujeme rýchle odoslanie a v prípade potreby aj technické poradenstvo. Pozrite si nás!