Brzdy

Brzdy pre paletové vozíky v predajni Jazgot 

Doprajte svojim paletovým vozíkom najvyššiu úroveň bezpečnosti s našimi elektromagnetickými brzdami. S ohľadom na širokú škálu modelov a intenzitu použitia ponúkame riešenia vhodné pre kočíky CBD20L3 a EPT15H, ako aj pre zariadenia renomovaných výrobcov Linde a Still. Naše brzdy poskytujú spoľahlivé zastavenie a sú neoddeliteľnou súčasťou zaistenia bezpečnej prevádzky v akomkoľvek pracovnom prostredí.

Aktívne filtre

Optimálna bezpečnosť vďaka elektromagnetickým brzdám 

Naše elektromagnetické brzdy pre vozíky CBD20L3, EPT15H, ako aj pre modely Linde a Still vám umožnia zvýšiť kontrolu a bezpečnosť vašich prevádzok. Ponúkame brzdy prispôsobené rôznym napätiam, vrátane obľúbených 48V verzií, čo zaisťuje kompatibilitu s najnovšími paletovými vozíkmi. 

 

Brzdy na mieru podľa vašich požiadaviek 

Medzi našimi produktmi nájdete: 

  • Brzdy s manuálnym uvoľnením, poskytujúce dodatočnú kontrolu pre presné manévre.
  • Brzdy pre elektrické invalidné vozíky, ako je EPT15-Li, ktoré zaručujú plynulú a efektívnu prevádzku.
  • Univerzálne brzdy, kompatibilné s mnohými modelmi, ideálne pre flotily rôznych paletových vozíkov. 

 

Technológia a inovácie v službách bezpečnosti 

Technologické inovácie v našich brzdách, ako je bezpečnostný systém AEBS, zvyšujú úroveň bezpečnosti na nové štandardy. Každá brzda v našom sortimente je navrhnutá pre odolnosť a spoľahlivosť, takže sa môžete na svoje vybavenie spoľahnúť bez ohľadu na intenzitu úlohy. 

 

Výhody našich bŕzd 

  1. Vhodné na použitie v rôznych pracovných podmienkach.
  2. Odolnosť vďaka použitiu vysokokvalitných materiálov.
  3. Jednoduchá inštalácia a údržba, čo sa premieta do nižších prevádzkových nákladov. 

 

Postarajte sa o svoje paletové vozíky s Jazgotom 

Výber bŕzd paletových vozíkov z našej ponuky je investíciou do pokoja a bezpečnosti prevádzky. Či už potrebujete štandardnú elektromagnetickú brzdu alebo špecializované riešenie s manuálnym uvoľnením, Jazgot dodáva diely, ktoré spĺňajú najvyššie priemyselné štandardy. 

 

Pozývame vás, aby ste využili naše technické znalosti a skúsenosti pri výbere správnych bŕzd pre vaše paletové vozíky. S nami budú vaše logistické a skladové operácie bezpečnejšie a efektívnejšie.