Zástrčky, konektory a kocky

Zástrčky, konektory a kocky pre paletové vozíky 

Ponúkame zástrčky, zásuvky a konektory potrebné pre stálu a efektívnu prevádzku elektrického systému paletových vozíkov. Všetky naše produkty sú navrhnuté tak, aby zaisťovali maximálnu efektivitu a bezpečnosť prevádzky a zároveň minimalizovali prestoje. Sú spoľahlivým a ekonomickým riešením pre podnikateľov, ktorí hľadajú kvalitné diely za dostupnú cenu. Preskúmajte našu ponuku a nájdite položky, ktoré potrebujete!

Aktívne filtre

Elektrické zástrčky a zásuvky 

Náš sortiment elektrických zástrčiek a zásuviek je široký a rozmanitý, aby vyhovoval všetkým potrebám. Zahŕňa náhradné diely pre paletové vozíky ako napr. 

  • Zástrčky batérie: Kompletné modely, napr. EPT20-15EHJ, sú nevyhnutné pre efektívne pripojenie a nabíjanie.
  • Rôzne ampérové ​​zásuvky a zástrčky: Od 80A do 320A, vrátane špeciálnych modelov ako 320A Anderson pre odolnosť a spoľahlivosť. 

 

Elektrické kocky a konektory 

  • Elektrické kocky: Ideálne pre aplikácie vyžadujúce vysokú presnosť, ako napríklad EPT-12EZ, ktoré zaručujú presnosť a spoľahlivosť.
  • Kockové konektory: Pevné a odolné pripojenia pre 2-8-kolíkové káblové zväzky, ktoré sú kľúčové pre zabezpečenie nepretržitej prevádzky. 

 

Prečo sa oplatí vybrať si naše produkty? 

Naše riešenia sú prispôsobené obchodným potrebám a spájajú vysokú kvalitu spracovania so ziskovosťou. Ponúkame: 

  1. Trvanlivosť a spoľahlivosť: Produkty navrhnuté na prácu v náročných podmienkach.
  2. Rýchle vybavenie objednávky: Minimalizujte prestoje a rýchlo sa prispôsobte meniacim sa prevádzkovým požiadavkám.
  3. Optimalizácia nákladov: Naše riešenia vám pomôžu kontrolovať výdavky a zvýšiť efektivitu práce.

  

Zvýšte efektivitu svojich paletových vozíkov 

Naše produkty sú technologicky vyspelé a prispievajú k zvýšeniu efektivity prevádzky a bezpečnosti paletových vozíkov. So širokou škálou dostupných možností sme si istí, že nájdete riešenia, ktoré budú spĺňať špecifické potreby logistických operácií vašej spoločnosti. Nečakajte, objavte plný potenciál našich produktov a nakúpte prostredníctvom nášho internetového obchodu ešte dnes. Zabezpečujeme, aby vám naše riešenia pomohli premeniť prevádzkové výzvy na príležitosti na zvýšenie efektivity a ziskovosti.