Hydraulické agregáty

Hydraulické jednotky pre paletové vozíky - zdvíhacia sila a presnosť 

Predajňa Jazgot predstavuje široký sortiment hydraulických agregátov určených pre rôzne modely paletových vozíkov. Naše produkty zaručujú plynulú a efektívnu prevádzku zdvíhacích systémov, zaisťujú ich dlhú životnosť a spoľahlivosť.

Aktívne filtre

Výhody našich jednotiek 

  1. Výkon: Jednotky určené na nepretržité používanie, odolné voči intenzívnej práci.
  2. Všestrannosť: Kompatibilné s obľúbenými značkami kočíkov vrátane Linde a Still.
  3. Technológia: Pokročilé solenoidové ventily a integrované čerpacie systémy. 

 

Obsluha hydraulických jednotiek v paletových vozíkoch 

Hydraulické jednotky zohrávajú dôležitú úlohu v mechanizmoch na zdvíhanie bremien. Medzi ich účinky patrí: 

  • Generovanie tlaku: Hydraulická pohonná jednotka pozostáva z čerpadla, ktoré tlačí olej alebo inú hydraulickú kvapalinu cez systém pod tlakom. Toto čerpadlo môže byť poháňané elektromotorom alebo ručným mechanizmom pre jednoduchšie zariadenia.
  • Prenos sily: Pod tlakom sa hydraulická kvapalina pohybuje systémom a prenáša silu z čerpadla na iné časti vozíka, ako je napríklad hydraulický valec zodpovedný za zdvíhanie.
  • Zdvíhanie bremien: Hydraulický valec využíva tlak kvapaliny na vysunutie piestu, ktorý je spojený so zdvíhacím mechanizmom, ako sú napríklad vidlice paletového vozíka. Pohyb piestu zdvihne vidlice, a tým aj náklad.
  • Ovládanie: Operácie zdvíhania a spúšťania riadi operátor pomocou ventilov. Solenoidové ventily v automatických jednotkách umožňujú presné riadenie prietoku hydraulického oleja, čo umožňuje veľmi presné manévrovanie s nákladom.
  • Zabezpečenie bezpečnosti: Vysokokvalitné hydraulické agregáty sú vybavené rôznymi bezpečnostnými prvkami, ako sú prepadové ventily na ochranu pred nadmerným tlakom, ktoré chránia systém pred poškodením a zaisťujú bezpečné používanie. 

Vďaka použitiu hydrauliky môžu paletové vozíky zdvíhať a prepravovať oveľa ťažšie bremená, než by bolo možné pri použití sily ľudských svalov. Hydraulický systém navyše poskytuje plynulé a kontrolované pohyby, ktoré sú nevyhnutné pre presné a efektívne riadenie nákladu v skladoch, distribučných centrách a iných priemyselných prostrediach. 

 

Vybrané produkty 

  • Čerpacie jednotky pre modely CBD15-JC1-I.
  • Integrované čerpadlá s motormi pre vyššiu účinnosť.
  • Solenoidové ventily zabezpečujúce presnú kontrolu prietoku oleja.

 

Prečo sa oplatí investovať do našich jednotiek? 

  1. Ekonomika: Atraktívne ceny, znižujúce prevádzkové náklady.
  2. Záruka: Zabezpečte bezproblémovú prevádzku s priloženou zárukou.
  3. Rýchlosť dodania: Minimalizujte prestoje s bleskovo rýchlou dopravou. 

Investujte do hydraulických jednotiek od spoločnosti Jazgot, aby ste zvýšili efektivitu a spoľahlivosť svojich paletových vozíkov. Kontaktujte nás a získajte odborné poradenstvo a nájdite jednotku, ktorá dokonale vyhovuje vašim potrebám.