Filtrovať podľa

Selections

Selections

Cena

Cena

  • 80,00 € - 289,00 €

Aplikácia

Aplikácia

Štartéry

Štartéry vysokozdvižných vozíkov – spoľahlivý štart a optimálna prevádzka 

Ponúkame pokročilé štartéry, ktoré zabezpečia, aby sa váš vysokozdvižný vozík spoľahlivo rozbehol a bežal nepretržite. V Jazgot nájdete riešenia prispôsobené vašim špecifickým potrebám – od technickej pevnosti až po dlhodobú odolnosť. Vyberte si naše štartéry a užívajte si nepretržitú prevádzku bez zbytočných prestojov.

Aktívne filtre

Výkon overený v náročných podmienkach 

Naše produkty sú vyrobené tak, aby preukázali vytrvalosť aj v tých najdrsnejších pracovných prostrediach. Inovatívne technológie a pevná konštrukcia zabezpečujú skrátenie času potrebného na spustenie a zabezpečenie nepretržitej dostupnosti stroja. Dôverujte začiatočníkom, ktorí sú pripravení na akúkoľvek výzvu.

 

Zvýšenie štartovacieho výkonu a účinnosti 

Naše štartéry sú navrhnuté tak, aby maximalizovali výkon, uľahčujú štartovanie motora vysokozdvižného vozíka a zaisťujú, že je okamžite plne funkčný. Skráťte čakaciu dobu na spustenie na minimum a zvýšte efektivitu práce od prvých sekúnd prevádzky.

 

Plná kompatibilita s vaším hardvérom 


Náš sortiment zahŕňa štartéry pre vysokozdvižné vozíky od renomovaných výrobcov vrátane Toyota, Nissan, Mitsubishi, Yale, Mazda a Jobs. Vďaka širokej škále špecifikácií zaisťujeme prispôsobenie každému modelu, vrátane: 

  • prevádzkové napätie štartéra,
  • konfigurácia montážnych skrutiek,
  • rozmery a montážny priemer,
  • počet zubov bendix,
  • špecifickosť motora. 

Nové perspektívy a technológie 

Vďaka najnovším úspechom v elektromechanike a pokrokovým konštrukciám naše štartéry minimalizujú spotrebu energie počas vzletu. To nielen zlepšuje energetickú účinnosť, ale tiež pomáha predĺžiť životnosť batérie vozíka. Náš tím navyše neustále monitoruje inovácie na trhu, aby sme zaistili, že naše štartéry sú vždy krokom vpred z hľadiska technológie a ekológie. Našim zákazníkom chceme ponúkať len tie najlepšie riešenia.

 

Investujte do sebadôvery a výkonu 

Výberom našich štartérov investujete do spoľahlivosti a efektivity vášho vysokozdvižného vozíka. V prípade akýchkoľvek otázok alebo neštandardných požiadaviek je náš tím špecialistov pripravený poskytnúť podporu a poradiť, ktoré modely budú najlepšie fungovať. Zlepšite výkon svojho nákladného vozidla ešte dnes pomocou našich štartérov!