Zdvíhacie valce stožiara

Zdvíhacie valce stožiara 

V predajni Jazgot predstavujeme široký sortiment zdvíhacích pohonov stožiarov, kľúčových komponentov pre efektívnu a bezpečnú prevádzku vysokozdvižných vozíkov. Náš starostlivo vybraný rad produktov zahŕňa valce navrhnuté tak, aby presne kontrolovali proces zdvíhania bez ohľadu na hmotnosť alebo výšku. Ponúkame zdvíhacie valce pre širokú škálu vysokozdvižných vozíkov vrátane obľúbených sérií a modelov, ktoré zaisťujú správne uchytenie pre pravú aj ľavú stranu stožiara. 

Aktívne filtre

Najdôležitejšie výhody našej ponuky 

  1. Vysoká kvalita a výkon: Každý zdvíhací valec je vyrobený z materiálov najvyššej kvality, ktoré zaisťujú odolnosť a spoľahlivosť.
  2. Montáž a kompatibilita: Široká škála produktov zaisťuje jednoduchý výber dielov vhodných pre váš model vysokozdvižného vozíka.
  3. Podpora pri výbere produktu: Náš tím odborníkov je vždy pripravený pomôcť vám nájsť dokonalú zhodu pre váš zdvíhací valec. 

 

Nájdite zdvíhací valec, ktorý hľadáte 

Odporúčame vám zoznámiť sa s celou ponukou pohonov na zdvíhanie stožiarov v predajni Jazgot. Výberom našich produktov investujete do bezpečnosti, účinnosti a spoľahlivosti vášho zariadenia. Tu sú niektoré z kľúčových produktov v našej ponuke: 

  • Zdvíhací valec 5T, 5000 séria X,
  • Zdvíhací valec CP1-80.00.00A,
  • Zdvíhací valec FD25,
  • Zdvíhací valec GPW 200T,
  • Zdvíhací valec stožiara série R, 1,8T, 3,3 m, pravý a ľavý,
  • Zdvíhací valec pravý a ľavý 3000 mm, séria 2,5T R. 

Navštívte našu webovú stránku a nájdite zdvíhacie valce, ktoré udržia váš vysokozdvižný vozík v plynulom a stabilnom chode bez ohľadu na prevádzkové podmienky.