Filtrovať podľa

Cena

Cena

  • 0,00 € - 40 582,00 €

Nosnosť

Nosnosť

Dĺžka vidlíc

Dĺžka vidlíc

Nosnosť

Nosnosť

Výrobca

Výrobca

Kapacita

Kapacita

Napätie

Napätie

Vysokozdvižné vozíky spaľovacie

Spalinové vysokozdvižné vozíky – objavte ponuku obchodu Jazgot

Spalinové vysokozdvižné vozíky sú kľúčom k efektívnej práci v náročných prostrediach, kde je nevyhnutná spoľahlivosť a veľký výkon. Jazgot ponúka široký výber spalinových vozíkov, ktoré zvládnu každú úlohu – od intenzívnej práce vonku až po nakladacie operácie vo veľkých skladoch.

Aktívne filtre

Výkon a efektívnosť na mieru

  • Vozíky zo série XF a H dostupné v možnostiach LPG a DIESEL, odolné proti náročnosti každej práce.
  • Možnosti zdvihu od 1800 kg do 5000 kg, zabezpečujúce univerzálnosť v oblasti prenášania nákladov.
  • Možnosť prispôsobenia výšky zdvihu s maximálnym dosahom do 5 metrov, čo umožňuje efektívnu manipuláciu s tovarom v rôznych priestorových konfiguráciách.

Spalinové vozíky – kde a kedy?

Ideálne na vonkajšie použitie, najmä tam, kde pracovné podmienky vyžadujú silné a spoľahlivé stroje. Spalinové vozíky sa osvedčujú na miestach, kde elektrické ekvivalenty nemôžu poskytnúť dostatočný výkon alebo ich pracovný čas je obmedzený kvôli potrebe nabíjania batérií.

 

Technológia a komfort

  • Ponúkame pokročilé modely s kabinou, ktoré zabezpečujú komfort a ochranu operátora za všetkých podmienok.
  • Máme vozíky vybavené motorom LPG a DIESEL prispôsobené na nepretržitú prácu a minimalizáciu emisií spalín, v súlade s platnými environmentálnymi normami.

Vyberte Jazgot – vášho experta na spalinové vysokozdvižné vozíky

Máme modely pripravené na okamžité nasadenie do operačných procesov vášho podniku. Poskytujeme úplné technické poradenstvo a servis na území Poľska, aby vybrané zariadenie spoľahlivo slúžilo po mnoho rokov. Predávame len overené stroje, ktoré si už získali dôveru mnohých našich zákazníkov.

 

Urobte múdre rozhodnutie – investujte do spalinového vysokozdvižného vozíka od Jazgot

Objavte plnú ponuku spalinových vysokozdvižných vozíkov a vyberte si model vhodný pre váš biznis. Kontaktujte nás, aby sme vám mohli ponúknuť individuálne riešenie prispôsobené vašim potrebám. S Jazgot bude vaša flotila silná a pripravená na každú výzvu.