Filtrovať podľa

Cena

Cena

  • 1,00 € - 201,00 €

Snehové reťaze

Snehové reťaze pre vysokozdvižné vozíky 

Pripravte sa na zimu s našimi snehovými reťazami! V predajni Jazgot ponúkame vysokokvalitné produkty, ktoré zaisťujú vynikajúcu trakciu a bezpečnosť pri prevádzke vysokozdvižných vozíkov v náročných zimných podmienkach. Naše produkty sú kompatibilné s vidlicami mnohých renomovaných výrobcov, ako sú Linde, Toyota, Jungheinrich, Mitsubishi, Hyster, Yale, Komatsu a mnoho ďalších. 

Aktívne filtre

Výhody používania našich snehových reťazí 

  1. Zvýšená trakcia: Špeciálne navrhnuté snehové reťaze poskytujú istotu a bezpečnosť pri pohybe na klzkom povrchu.
  2. Protišmyková ochrana: Pevná konštrukcia a odolné materiály zaručujú účinnú protišmykovú ochranu a udržanie stability počas jazdy.
  3. Univerzálne použitie: Naše snehové reťaze sú vhodné pre rôzne typy vysokozdvižných vozíkov a možno ich použiť v rôznych zimných podmienkach. 

 

Ako vybrať správne snehové reťaze na pneumatiky pre vysokozdvižné vozíky? 

Výber vhodných snehových reťazí je kľúčový pre zaistenie maximálnej účinnosti a bezpečnosti pri práci v zimných podmienkach. Pred výberom zvážte nasledujúce faktory: 

  • Veľkosť pneumatík: Uistite sa, že ste si vybrali snehové reťaze so správnymi rozmermi, aby sa hodili na pneumatiky vášho vysokozdvižného vozíka.
  • Prevádzkové podmienky: Zvážte typ povrchu, na ktorom bude vysokozdvižný vozík pracovať, a typ a intenzitu používania pri výbere reťazí vhodných pre prevádzkové podmienky.
  • Kompatibilita: Skontrolujte, či sú reťaze, ktoré si vyberiete, kompatibilné s modelom a špecifikáciami vášho vysokozdvižného vozíka. 

 

Prečo si vybrať naše snehové reťaze? 

  1. Vysoká kvalita: Ponúkame len overené produkty od renomovaných výrobcov, čo zaručuje spoľahlivosť a životnosť našich snehových reťazí.
  2. Fit: Naša široká škála produktov vám umožňuje vybrať si tie správne snehové reťaze pre konkrétne modely vysokozdvižných vozíkov.
  3. Profesionálny servis: Náš tím odborníkov je pripravený odborne poradiť a pomôcť vybrať tie najlepšie snehové reťaze, ktoré splnia očakávania aj tých najnáročnejších zákazníkov. 

Pozývame vás pozrieť si celú ponuku snehových reťazí v predajni Jazgot a pohodlný online nákup. Garantujeme nízke ceny a rýchle dodanie. Pozrite si náš sortiment!