Konektory valca riadenia

Spojovacie prvky otočného aktuátora pre vysokozdvižné vozíky

Ponúkame široký výber komponentov nevyhnutných pre presné riadenie a manévrovanie. Nájdete tu spojovacie tyče pre zavesenie vysokozdvižných vozíkov radu Hangcha R, ktoré zaručujú stabilitu v rozmedzí 2-3,5 tony, ako aj špecializované diely pre rady T8 a X, určené pre vozíky s nosnosťou 1-1,8 tony. Každý prvok bol navrhnutý s ohľadom na špecifické modely a pracovné podmienky, čím zaručuje ideálne prispôsobenie a spoľahlivosť.

Aktívne filtre

Sortiment prispôsobený vašim potrebám

Ponúkame spojovacie prvky vyrobené z vysokokvalitných materiálov odolných voči opotrebeniu a intenzívnemu využívaniu. V našej ponuke nájdete:

  • Tyče riadiaceho systému: Spoľahlivé v udržiavaní smeru jazdy, dostupné vo variantoch s podrezom a bez podrezu.
  • Zavesovacie tyče: Kľúčové pre udržanie rovnováhy a stability vozíka, v možnostiach pre radu R, T a X.
  • Ploché a okulárové tyče: Špeciálne prvky pre vozíky DV a EV, s montážnymi otvormi rôznych priemerov.

Spoľahlivosť a odolnosť

Dôverujte našim spojovacím prvkám otočného aktuátora, ktoré pomáhajú udržiavať kontrolu nad vozíkom aj pri veľkej záťaži. Výhody, ktoré ponúkame, zahŕňajú:

  • Dlhodobé používanie: Všetky naše spojovacie prvky sú testované z hľadiska odolnosti, aby vydržali nároky priemyselného využívania.
  • Jednoduchá montáž: Presné rozmery dielov zabezpečujú jednoduchú inštaláciu a výmenu.
  • Univerzálna použiteľnosť: Diely, ktoré pasujú do širokej škály modelov vozíkov, od ľahkých po ťažké série.

Pripravení na všetky výzvy

Či už potrebujete vymeniť tyč v staršom vozíku Nissan DO-2 alebo v najnovšom vozíku Toyota série X, naše spojovacie prvky otočného aktuátora sú pripravené splniť vaše očakávania. Vyberte Jazgot pre istotu, že každý pohyb vášho vozíka je hladký a bezpečný.

Pozývame vás, aby ste sa oboznámili s našou kompletnou ponukou a vybrali spojovacie prvky, ktoré najlepšie vyhovujú potrebám vašich strojov. Náš tím je pripravený pomôcť vám pri výbere správnych dielov a poskytnúť podporu v každej fáze nákupu.