Kĺby zavesenia

Spínače vysokozdvižných vozíkov 

Predajňa Jazgot predstavuje široký výber spínačov vysokozdvižných vozíkov od popredných značiek ako Toyota, Linde, Still, Jungheinrich, Nissan, Yale. Naša ponuka je určená zákazníkom z celého Poľska. Ponúkame vysokokvalitné produkty, ktoré splnia očakávania aj tých najnáročnejších užívateľov. Ak hľadáte osvedčené náhradné diely na vysokozdvižné vozíky, pozrite si náš sortiment. 

Aktívne filtre

Prečo je náš sortiment spínačov vysokozdvižných vozíkov tou najlepšou voľbou? 

Našim klientom poskytujeme: 

  • široký výber značiek,
  • kompatibilita s mnohými modelmi vysokozdvižných vozíkov,
  • trvanlivosť a spoľahlivosť výrobkov,
  • odborné poradenstvo,
  • konkurenčné ceny. 

Ako si vybrať čap riadenia pre kočík? 

Výber spínača vysokozdvižného vozíka by sa mal dôkladne zvážiť a prispôsobiť špecifikáciám a prevádzkovým požiadavkám vysokozdvižného vozíka. Pri výbere je potrebné zvážiť niekoľko základných kritérií: 

  1. Typ a model vysokozdvižného vozíka – uistite sa, že vybraný produkt je kompatibilný s modelom a značkou vášho vysokozdvižného vozíka.
  2. Rozmery a špecifikácie – venujte pozornosť rozmerom, ako je priemer, dĺžka a spôsob montáže. Berte do úvahy aj nosnosť, aby zodpovedala maximálnemu zaťaženiu kočíka.
  3. Prevádzkové podmienky – vysokozdvižné vozíky prevádzkované vonku alebo na nerovnom povrchu môžu vyžadovať spínače s väčšou odolnosťou a lepšou absorpciou nárazov.
  4. Materiál – Oceľové kĺby sú zvyčajne odolnejšie a vhodné pre ťažšie aplikácie, zatiaľ čo polyuretánové výrobky môžu poskytnúť lepšiu absorpciu nárazov a sú tichšie pri používaní.
  5. Dodávateľ a podpora – vyberte si crossovery od výrobcov a dodávateľov, ktorí ponúkajú záruku a podporu po zakúpení. 

Využite našu ponuku! 

Objavte našu ponuku spínačov vysokozdvižných vozíkov a objednajte si model, ktorý potrebujete, pohodlne online. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás, aby ste sa dozvedeli viac o našich produktoch a získali odborné poradenstvo. Náš tím odborníkov je vždy pripravený pomôcť vám vybrať to najlepšie riešenie pre vašu spoločnosť. 

V predajni Jazgot kladieme dôraz na profesionalitu, spokojnosť zákazníkov a dlhodobé vzťahy. Sme si istí, že nájdete všetko, čo potrebujete na efektívne riadenie vozového parku vašej spoločnosti. Pozrite si náš sortiment!