Smerové svietidlá

Spoľahlivé smerové svietidlá pre vysokozdvižné vozíky 

V sortimente predajne Jazgot sú profesionálne smerové svietidlá určené pre vysokozdvižné vozíky, ktoré sú kľúčovým prvkom signalizačného a bezpečnostného systému. Naše smerové svetlá sú navrhnuté tak, aby podporovali presnú komunikáciu a zvyšovali bezpečnosť pri manévrovaní v preplnených skladoch, výrobných halách a vonku. 

Aktívne filtre

Technické špecifikácie smerových svietidiel 

Naše smerové svietidlá pre vysokozdvižné vozíky sa vyznačujú vysokou svetelnou účinnosťou a sú prispôsobené na prácu v náročných priemyselných podmienkach. Ponúkame produkty kompatibilné s kočíkmi od popredných výrobcov ako Toyota, Nissan, Komatsu, Linde, Still, Jungheinrich a Yale, čo zaisťuje široké využitie.  

Kľúčové vlastnosti produktu 

  1. Vysoká Odolnosť: Odolné voči nárazom a vibráciám pre dlhodobé používanie.
  2. Zvýšená viditeľnosť: Intenzívne LED svetlo uľahčuje viditeľnosť smerových svetiel, čo je dôležité pre bezpečnosť.
  3. Energetická účinnosť: Technológia LED znižuje spotrebu energie a znižuje prevádzkové náklady.
  4. Všestrannosť montáže: Jednoduchá montáž vďaka univerzálnym montážnym systémom, kompatibilita s rôznymi modelmi kočíkov. 

 

Pokročilé bezpečnostné riešenia 

Náš záväzok k inováciám nám umožňuje ponúkať smerové svietidlá, ktoré plnia nielen základné signalizačné funkcie, ale prispievajú aj k optimalizácii pracovných procesov. Zavedenie pokročilej technológie LED zvyšuje účinnosť osvetlenia a zároveň znižuje zaťaženie napájacích systémov vozidla. 

 

Prispôsobenie požiadavkám zákazníka 

Rozumieme rôznorodým potrebám našich zákazníkov, a preto ponúkame široký výber smerových svietidiel, ktoré je možné prispôsobiť špecifickým prevádzkovým požiadavkám. Bez ohľadu na prevádzkové podmienky naše produkty zaisťujú spoľahlivosť, zvyšujú bezpečnosť a viditeľnosť vozidla. 

Pozývame vás zoznámiť sa s ponukou smerových svietidiel v predajni Jazgot, kde kvalita a technológia idú ruka v ruke s bezpečnosťou a funkčnosťou. Vyberte si naše riešenia, aby ste zvýšili štandardy práce s vysokozdvižnými vozíkmi a zaistili najvyššiu úroveň účinnosti a bezpečnosti.