Zapaľovacie kupoly a káble

Zapaľovacie kryty a káble - pevné spoje pre spoľahlivé štartovanie vysokozdvižných vozíkov 

Poskytnite svojim vysokozdvižným vozíkom stály a spoľahlivý výkon vďaka precízne vyrobeným uzáverom a zapaľovacím káblom. Naše produkty zaručujú bezproblémové štartovanie motora aj v tých najťažších podmienkach. Vďaka precíznemu spracovaniu a kvalitným materiálom ponúkame nielen uzávery a zapaľovacie káble, ale aj istotu, že váš vozový park bude fungovať efektívne a efektívne. 

Aktívne filtre

Spoľahlivosť v rôznych podmienkach 

Ponúkame zapaľovacie uzávery a káble, ktoré vydržia aj tie najťažšie podmienky. Odolnosť voči vibráciám, meniacim sa teplotám a extrémnemu zaťaženiu robí naše produkty spoľahlivými v akomkoľvek prostredí. Aby sme zabezpečili kontinuitu vášho vozového parku, ponúkame produkty, ktoré sú prispôsobené rôznym prevádzkovým podmienkam a zaisťujú neprerušovaný výkon. 

Okamžité zapálenie 

Naše zapaľovacie uzávery a káble zaisťujú rýchly a efektívny prenos iskier, čím sa skracuje čas štartovania motora na minimum. To je rozhodujúce pre udržanie vysokej dostupnosti vysokozdvižného vozíka. Vďaka okamžitému zapaľovaniu bude váš vozový park pripravený okamžite vyraziť, čím sa zvýši celková prevádzková efektivita. 

Pasujú do kočíkov mnohých značiek 

Dodávame uzávery zapaľovania a káble, ktoré sú vhodné pre rôzne značky a modely nákladných automobilov. Vďaka tomu sú naše produkty univerzálnym riešením pre rôzne flotily vysokozdvižných vozíkov. Nájdete modely, ktoré možno použiť vo vysokozdvižných vozíkoch značky: 

  • Nissan,
  • Toyota,
  • Linde,
  • Still,
  • Mitsubishi,
  • a mnoho ďalších. 

Odolnosť na dlhé vzdialenosti 

Ponúkame zapaľovacie uzávery a káble, ktoré sú určené na dlhodobé používanie. Spoľahlivosť je našou prioritou. Naša ponuka obsahuje len solídne, overené produkty, ktoré plnia svoju funkciu dlhé roky. Investujte do našich produktov a budete mať istotu, že váš vozový park bude bezproblémovo fungovať mnoho sezón. 

Bezpečné spojenia vďaka pevným kopulám a káblom 

Naše zapaľovacie uzávery a káble sú nielen efektívnym, ale aj bezpečným riešením. Vhodná ochrana eliminuje riziko prepätia a poškodenia, čím sa zvyšuje životnosť zapaľovacieho systému. Zvýšte spoľahlivosť a efektivitu vysokozdvižných vozíkov. Vyberte si uzávery zapaľovania a káble, ktoré zabezpečia stabilný výkon a udržia vaše motory v chode na plné otáčky. Optimalizujte výkon svojho vozového parku už teraz! Kontaktujte nás a dozviete sa viac o našich uzáveroch a zapaľovacích kábloch. Sme pripravení poskytnúť vám riešenia, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy!