Teleskopické žeriavy

Teleskopické žeriavy pre vysokozdvižné vozíky 

V predajni Jazgot si uvedomujeme, aké dôležité je vybaviť pracovisko nástrojmi, ktoré zvyšujú efektivitu a bezpečnosť, a preto ponúkame pokročilé teleskopické žeriavy pre vysokozdvižné vozíky. Ponúkame osvedčené komponenty navrhnuté tak, aby splnili aj tie najnáročnejšie úlohy. Naše teleskopické žeriavy sú ideálne pre podniky, ktoré hľadajú všestranné riešenie na zdvíhanie a prepravu ťažkých bremien s bezkonkurenčnou presnosťou a ľahkosťou. Bez ohľadu na to, či hľadáte diely pre nákladné vozidlá Linde, Still, Jungheinrich, Toyota alebo Daewoo, nájdete ich tu! 

Aktívne filtre

Premeňte svoj vysokozdvižný vozík na multifunkčný nástroj 

  1. Všestrannosť: Teleskopické žeriavy Jazgot premieňajú štandardné vysokozdvižné vozíky na výkonné žeriavy, čo umožňuje realizáciu úloh, ktoré si predtým vyžadovali špecializované vybavenie.
  2. Bezpečnosť: Každý žeriav je vybavený bezpečnostnými systémami na zaistenie stability a kontroly počas zdvíhacích operácií.
  3. Efektivita: Teleskopický dizajn umožňuje prispôsobiť dĺžku ramena potrebám konkrétnej úlohy, maximalizovať produktivitu a minimalizovať pracovný čas.
  4. Odolnosť: Naše žeriavy sú skonštruované tak, aby vydržali a vydržali náročné používanie, vydržia roky v najdrsnejších prostrediach. 

 

Ideálne riešenie pre každé odvetvie 

Bez ohľadu na to, či pôsobíte v stavebníctve, logistike, výrobe alebo akomkoľvek inom odvetví, ktoré vyžaduje manipuláciu s ťažkými bremenami, teleskopické žeriavy od Jazgot poskytujú neoceniteľnú podporu. Sú kompatibilné so širokou škálou vysokozdvižných vozíkov a ponúkajú flexibilitu, ktorú potrebujete na riešenie každodenných prevádzkových problémov. 

 

Vyberte si teleskopický žeriav prispôsobený vašim potrebám 

Odporúčame vám pozrieť si našu ponuku teleskopických žeriavov, ktoré vám pomôžu zvýšiť možnosti vášho vysokozdvižného vozíka. Na Jazgot nájdete produkty, ktoré nielen splnia vaše očakávania, ale aj optimalizujú vašu prácu a zvýšia bezpečnosť. 

 

Profesionálne poradenstvo a podpora

  Uvedomujeme si, že výber správneho teleskopického žeriavu môže byť výzvou. Preto sú vám naši odborníci k dispozícii, aby vám poskytli odborné poradenstvo a pomohli vám vybrať produkt, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám. Kontaktujte nás, aby ste sa dozvedeli viac o našich riešeniach a o tom, ako môžu podporiť vaše podnikanie.