Predné svetlá

Svetlomety pre vysokozdvižné vozíky 

V predajni Jazgot ponúkame široký sortiment predných svietidiel pre vysokozdvižné vozíky venovaný najobľúbenejším značkám pôsobiacim na poľskom trhu. Naše produkty sú kompatibilné s vidlicami od výrobcov ako Nissan, Toyota, Linde, Still, Jungheinrich a Yale, čo zabezpečuje ich všestranné využitie v rôznych pracovných prostrediach. Vďaka širokej škále dostupných modelov sme schopní splniť očakávania aj tých najnáročnejších zákazníkov a ponúknuť riešenia šité na mieru špecifickým prevádzkovým požiadavkám. 

Aktívne filtre

Kompatibilita s poprednými značkami 

Naše svetlomety boli navrhnuté tak, aby spĺňali očakávania používateľov vysokozdvižných vozíkov Toyota, Linde, Still, Jungheinrich, Mitsubishi, Nissan, Komatsu a mnohých ďalších značiek. Ponúkame produkty, ktoré sa vyznačujú spoľahlivosťou a kvalitným osvetlením, nevyhnutným pre efektívnu prácu v skladoch, výrobných halách a iných priemyselných aplikáciách. 

 

LED osvetlenie - moderné a energeticky úsporné riešenie 

Odporúčame vám pozrieť si náš rad LED lámp pre vysokozdvižné vozíky, ktoré predstavujú energeticky úsporné a dlhotrvajúce riešenie osvetlenia. LED svietidlá nielenže znižujú spotrebu energie, ale poskytujú aj lepšiu viditeľnosť v porovnaní s tradičnými svetelnými zdrojmi, čo je kľúčové pre bezpečnosť a efektivitu práce v zlých svetelných podmienkach. 

 

Prečo si vybrať naše svietidlá? 

  1. Vysoká odolnosť proti nárazom: Rozhodujúca v dynamickom pracovnom prostredí.
  2. Jednoduchá inštalácia: Rýchla a jednoduchá výmena v prípade poškodenia.
  3. Kompatibilita s rôznymi modelmi vysokozdvižných vozíkov: Lampy dostupné pre modely Toyota, Linde, Still, Jungheinrich, Yale.
  4. Energetická účinnosť: LED žiarovky minimalizujú spotrebu energie, znižujú prevádzkové náklady a majú pozitívny vplyv na životné prostredie. 

 

Zvýšte bezpečnosť a efektivitu pomocou nášho osvetlenia 

Okrem štandardných svetlometov ponúkame modely s doplnkovými funkciami, ako je pracovné osvetlenie alebo semafor, ktoré zvyšujú úroveň bezpečnosti a komfortu pri práci, umožňujú zamestnancom lepšiu orientáciu v pracovnom priestore a predchádzanie úrazom. Pozývame vás navštíviť našu webovú stránku a pozrieť si celú ponuku svetlometov pre vysokozdvižné vozíky, kde sa kvalita snúbi s funkčnosťou. 

Zistite, ako môžu naše produkty pomôcť zlepšiť viditeľnosť, bezpečnosť a efektivitu na vašom pracovisku a zároveň zabezpečiť minimálny dopad na životné prostredie pomocou technológie LED.