Zvukové signály, klaksón

Zvukové signály a klaksóny pre vysokozdvižné vozíky - nevyhnutné bezpečnostné doplnky 

V predajni Jazgot nájdete komplexnú ponuku zvukových signálov a klaksónov, venovanú vysokozdvižným vozíkom rôznych značiek. Naše produkty, ako je 24V 2-kontaktný zvukový signál, spätný signál s rozsahom 12V-80V, ako aj klaksóny s rôznymi parametrami boli navrhnuté tak, aby zaručili maximálnu bezpečnosť a komfort práce za každých podmienok. 

Aktívne filtre

Kľúčové vlastnosti našej ponuky: 

  1. Všestrannosť použitia: Ponúkame zvukové signály a klaksóny vhodné pre vysokozdvižné vozíky od renomovaných výrobcov ako Linde, Toyota, Still, Jungheinrich a Hyster.
  2. Jednoduchá inštalácia a plná kompatibilita: Predávame osvedčené diely, ktoré sa ľahko inštalujú a harmonicky fungujú s rôznymi modelmi kočíkov.
  3. Vysoká kvalita a záruka: Všetky naše produkty sú úplne nové a majú zaručenú dlhodobú spoľahlivosť.
  4. Konkurenčné ceny: Poskytujeme prístup k vysokokvalitnému príslušenstvu za prijateľné ceny. 

 

Bezpečnosť je na prvom mieste 

Zvukové signály a klaksóny sú nepostrádateľným prvkom vybavenia vysokozdvižných vozíkov, zvyšujúcich bezpečnosť práce v skladoch, výrobných halách a vonkajších priestoroch. Naše produkty sú navrhnuté tak, aby spĺňali požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov a poskytovali jasný varovný signál, ktorý pomôže vyhnúť sa zbytočným nehodám.

  

Profesionálne poradenstvo a podpora 

V spoločnosti Jazgot chápeme, aké dôležité je zladiť správne príslušenstvo so špecifickým charakterom práce. Preto ponúkame nielen produkty najvyššej kvality, ale aj odborné poradenstvo a technickú podporu pri výbere vhodných zvukových signálov a klaksónov pre váš model vysokozdvižného vozíka. 

 

Pozývame vás, aby ste sa oboznámili s ponukou! 

Preskúmajte celý rad pípaní a klaksónov, vďaka ktorým bude vaše pracovisko bezpečnejšie. S Jazgot si môžete byť istí, že si vyberiete produkty, ktoré sa hodia do kočíkov mnohých populárnych značiek dostupných v Poľsku a zaistia bezpečnosť a spoľahlivosť na najvyššej úrovni. Prezrite si náš sortiment a objednajte si produkt, ktorý potrebujete online a my vám ho rýchlo odošleme. Pozrite si nás ešte dnes!