Tlmiče

Tlmiče vysokozdvižných vozíkov 

Ponúkame tlmiče pre vysokozdvižné vozíky. Predajňa Jazgot sa zameriava na poskytovanie špecializovaných riešení, ktoré znižujú emisie hluku generované vysokozdvižnými vozíkmi. Náš sortiment zahŕňa tlmiče výfuku vhodné pre širokú škálu značiek vrátane Toyota, Linde, Jungheinrich, Mitsubishi, Nissan a Still. Ponúkame produkty určené na zvýšenie komfortu práce a zlepšenie podmienok prostredia v prevádzkových priestoroch. Odporúčame vám zoznámiť sa s naším sortimentom. Navrhli sme ho tak, aby vyhovoval potrebám štandardných aj špecializovaných aplikácií vysokozdvižných vozíkov. 

Aktívne filtre

Funkcia a význam tlmičov vo vysokozdvižných vozíkoch 

Tlmiče zohrávajú kľúčovú úlohu pri znižovaní hluku vydávaného motormi vysokozdvižných vozíkov. Sú potrebné na udržanie vhodnej úrovne decibelov, čo je dôležité na pracoviskách, ktoré vyžadujú minimalizáciu rušenia zvuku. Zlepšujú bezpečnosť pri práci znížením rizika poškodenia sluchu operátorov a personálu v blízkosti strojov. Zlepšujú tiež účinnosť motora znížením odporu výfukových plynov, čo sa premieta do lepších prevádzkových parametrov vozíka. 

 

Výhody výberu tlmičov z našej ponuky:

  • Kompatibilita viacerých modelov: Široký výber tlmičov pre rôzne značky vysokozdvižných vozíkov.
  • Vysoká účinnosť zníženia hluku: Účinne znižuje hladinu hluku generovanú strojmi.
  • Optimalizácia chodu motora: Zlepšenie účinnosti stroja vďaka lepšiemu odvodu výfukových plynov.
  • Dlhá životnosť: Tlmiče sú vyrobené z vysoko kvalitných materiálov a sú odolné voči korózii a opotrebovaniu. 

 

Výberom tlmičov z našej ponuky investujete do riešenia, ktoré nielen zlepšuje pracovné podmienky, ale prispieva aj k zvýšeniu efektivity prevádzky a predĺženiu životnosti vysokozdvižných vozíkov. Náš sortiment bol starostlivo vybraný tak, aby splnil očakávania tých najnáročnejších užívateľov a zaručil spokojnosť s výberom a používaním. 

 

Spoznajte naše produkty! 

Pozývame vás pozrieť si celú ponuku tlmičov pre vysokozdvižné vozíky v našej predajni. Naši odborníci sú pripravení poskytnúť technickú podporu a pomoc pri výbere správneho produktu, ktorý bude spĺňať špecifické potreby vášho vozového parku vysokozdvižných vozíkov. Prezrite si náš sortiment a objednajte si diel, ktorý potrebujete ešte dnes!