Bezpečnostné svietidlá

Bezpečnostné svietidlá pre vysokozdvižné vozíky 

V predajni Jazgot ponúkame široký sortiment bezpečnostných lámp pre vysokozdvižné vozíky, ktoré sú potrebné na zabezpečenie vysokej úrovne bezpečnosti pri skladových a výrobných prevádzkach. Naše bezpečnostné svetlá sú navrhnuté tak, aby zvýšili viditeľnosť vysokozdvižných vozíkov, najmä na miestach s obmedzenou viditeľnosťou, čo je kľúčové pri predchádzaní nehodám a kolíziám. 

Aktívne filtre

Prispôsobené požiadavkám priemyslu 

Rozumieme rôznorodým potrebám našich zákazníkov, a preto ponúkame bezpečnostné svietidlá, ktoré sú kompatibilné s vysokozdvižnými vozíkmi obľúbených značiek ako Toyota, Linde, Still, Jungheinrich, Komatsu, Yale. Naše produkty sú dostupné v rôznych konfiguráciách, aby vyhovovali špecifickým požiadavkám každého pracoviska. 

 

Kľúčové vlastnosti a výhody 

Naše bezpečnostné svietidlá sa vyznačujú vysokou funkčnosťou a pokrokovou technológiou, ktorá zaisťuje: 

  1. Vysoká viditeľnosť: Intenzívne LED svetlo efektívne indikuje prítomnosť vysokozdvižného vozíka, čím zvyšuje bezpečnosť pri práci.
  2. Trvanlivosť a odolnosť: Naše lampy sú navrhnuté pre drsné priemyselné prostredie a odolávajú nárazom, vlhkosti a prachu.
  3. Energetická účinnosť: Technológia LED zaručuje nízku spotrebu energie pri maximálnej svetelnej účinnosti.
  4. Jednoduchá inštalácia: Univerzálne montážne riešenia umožňujú rýchlu a jednoduchú inštaláciu do rôznych typov vysokozdvižných vozíkov. 

 

Použitie LED technológie 

Použitie LED diód v bezpečnostných svietidlách pre vysokozdvižné vozíky zaručuje dlhotrvajúce a spoľahlivé osvetlenie. LED diódy sú vďaka svojej energetickej účinnosti a intenzite svetla ideálnym riešením, ktoré pomáha znižovať prevádzkové náklady a zvyšovať bezpečnosť práce. 

 

Zvýšte bezpečnostné štandardy so žiarovkami Jazgot 

Výberom bezpečnostných svietidiel z našej ponuky investujete do pokrokových riešení, ktoré zvyšujú bezpečnosť a efektivitu prevádzky. Pozrite si náš celý rad produktov, ktoré pomôžu vytvoriť bezpečnejšie pracovné prostredie pre operátorov a personál. Garantujeme rýchle odoslanie, takže si môžete byť istí, že vaša objednávka dorazí do vašej spoločnosti rýchlo!