Ovládacie prvky

Pokročilé ovládače pre paletové vozíky 

Objavte náš široký sortiment pokročilých ovládačov a regulátorov pre paletové vozíky. Tieto komponenty majú obrovský vplyv na výkon elektrických systémov paletových vozíkov. Predajňa Jazgot venuje svoje riešenia podnikom, v ktorých sú kontinuita práce, rýchla reakcia na technické potreby a technologická výhoda základom efektívnej logistiky. Naše ovládače a elektrické komponenty sú kompatibilné so širokou škálou modelov paletových vozíkov vrátane populárnych sérií ako Linde, Still a Toyota. Sú navrhnuté tak, aby spĺňali prísne priemyselné požiadavky, čím ponúkajú maximálnu účinnosť, odolnosť a dlhodobú spoľahlivosť.

Aktívne filtre

Rýchle a spoľahlivé vybavenie objednávky 

  1. Expresné doručenie: Uvedomujeme si, aká dôležitá je rýchlosť v podnikaní. Preto garantujeme expresné vybavenie objednávky, aby vaše paletové vozíky nezostali nečinné.
  2. Jednoduchý a pohodlný nákup: Ponúkame intuitívny a bezproblémový nákupný proces prostredníctvom nášho internetového obchodu, ktorý vám dáva možnosť rýchlo a jednoducho vybrať tie správne ovládače a elektrické komponenty.
  3. Zaručená kvalita: Všetky naše diely na paletové vozíky sú úplne nové a vzťahuje sa na ne záruka, takže si môžete byť istí, že kupujete produkty vysokej kvality. 

 

Ovládače a moduly batérií 

  • Spoľahlivá prevádzka a nabíjanie: Všetky naše ovládače, ako napríklad model A6101, zabezpečujú efektívne nabíjanie a optimálnu prevádzku vozíkov série XWS15S.
  • Kontrola a súlad: Naše riadiace moduly, ako napríklad Curtis 1212C-2502, spĺňajú najnovšie priemyselné štandardy a zvyšujú úroveň kontroly nad funkciami vášho nákladného vozidla. 

 

Programátory a príslušenstvo 

  • Bezpečnosť a presnosť: Pokročilé programátory a kryty, ktoré ponúkame, vám umožňujú presne nakonfigurovať a prispôsobiť paletové vozíky aktuálnym prevádzkovým potrebám. 

 

Kompatibilita a všestrannosť 

  • Podpora rôznych modelov: Naše ovládače pracujú s mnohými modelmi paletových vozíkov, vďaka čomu získate potrebnú všestrannosť a spoľahlivosť. Či už používate nákladné vozidlá Linde, Still alebo Toyota, máme elektrické komponenty, ktoré sa integrujú do vášho zariadenia. 

 

Kvalitná a odborná podpora 

Výberom Jazgot sa zameriavate na kvalitu, skúsenosti a odbornú podporu. Naše ovládače, moduly a programátory sú navrhnuté s ohľadom na odolnosť. Prispievajú k neprerušovanej prevádzke, znižujú prestoje a optimalizujú prevádzkové náklady. Prezrite si náš sortiment, vyberte si potrebné diely pre váš paletový vozík a objednajte si ich pohodlne cez náš internetový obchod ešte dnes!