Pohonné motory

Pohonné motory pre paletové vozíky – obchod Jazgot

V obchode Jazgot nájdete spoľahlivé pohonné motory pre paletové vozíky. Všetky boli navrhnuté s cieľom zvýšiť efektivitu skladových a logistických operácií. Naše motory sú prispôsobené širokej škále vozíkov, od ľahkých elektrických paletových vozíkov až po pokročilejšie zdvíhacie vozíky.

Aktívne filtre

Charakteristika našich pohonných motorov

  • Výkon motorov: Rôzne možnosti výkonu od 0,45 kW do 1 kW zodpovedajú potrebám rôznych aplikácií a zabezpečujú prispôsobenie očakávanej rýchlosti a krútiacemu momentu.
  • Varianty napätia: Motory prispôsobené štandardom napätia 24V a 48V zaručujú bezproblémovú integráciu s modernými paletovými vozíkmi.
  • Modulárne komponenty: Mnoho našich motorov ponúkame v sade s pohonnými kolesami a prevodovkami, čo umožňuje jednoduchú výmenu a inštaláciu.

Odolnosť a efektívnosť - základ výberu

Každý motor z našej ponuky je výsledkom pokročilého inžinierstva, ktoré má za cieľ minimalizovať spotrebu energie pri zachovaní maximálnej účinnosti. Odolnosť našich motorov zabezpečuje, že sú pripravené na dlhodobé používanie aj v najnáročnejších pracovných podmienkach.

 

Výhody ponuky Jazgot

  1. Prispôsobenie rôznym úlohám: Naše motory poskytujú flexibilitu potrebnú pre manipuláciu so štandardnými skladovými operáciami aj pre špecializovanejšie aplikácie.
  2. Profesionálne poradenstvo: Tím Jazgot tvoria experti v oblasti elektrických pohonov, ktorí sú pripravení pomôcť s výberom najvhodnejšieho motora pre váš model vozíka.
  3. Čas sú peniaze: Zabezpečujeme efektívne logistické procesy, aby objednané motory dorazili k vám bez zbytočného oneskorenia.
  4. Bezproblémová prevádzka: Všetky motory sú nové a pokryté zárukou výrobcu, čo vám poskytuje pokoj a podporu po nákupe.
  5. Servis v Poľsku: Okrem vysokej kvality dielov pre paletové vozíky ponúkame aj efektívny servis na celom území Poľska.

Modernizácia vašich paletových vozíkov

Objavte našu širokú škálu motorov a zabezpečte nepretržitý a efektívny chod vozíkov vo vašom podniku. Vyberte pohonné riešenia od Jazgot, aby ste sa mohli spoľahnúť na spoľahlivosť, ktorá zvyšuje štandardy vašich logistických operácií. Kontaktujte nás alebo navštívte našu online nákupnú platformu – investujte do motorov, ktoré sa premenia na skutočné výhody pre váš podnik.