Bezpečnostné pásy

Bezpečnostné pásy pre vysokozdvižné vozíky 

V predajni Jazgot poskytujeme komplexné riešenia na zvýšenie bezpečnosti práce s vysokozdvižnými vozíkmi. Náš sortiment bezpečnostných pásov, navrhnutý na ochranu operátorov, zahŕňa produkty najvyššej kvality, ktoré spĺňajú prísne priemyselné normy. Produkty v obchode Jazgot sú vhodné pre kočíky obľúbených značiek, vrátane: Linde, Still, Toyota, Nissan, Mitsubishi. Ponúkame základné modely so skrutkami a remeňmi alebo bez nich so snímačom prítomnosti obsluhy. Prezrite si náš sortiment a objednajte si produkt, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám! 

Aktívne filtre

Prečo sa oplatí vybrať si naše bezpečnostné pásy? 

Výberom našich produktov investujete do bezpečnosti a komfortu práce v skladoch, výrobných halách a všade tam, kde sú vysokozdvižné vozíky nenahraditeľné. Nájdete diely s: 

  1. Kompatibilita: Ponúkame modely, ktoré sa hodia na vysokozdvižné vozíky od popredných výrobcov, ľahko sa inštalujú a perfektne pasujú.
  2. Odolnosť: Naše remene sú vyrobené z materiálov s vysokou pevnosťou v ťahu a oderu, čo zaručuje ich dlhodobé používanie.
  3. Bezpečnostné normy: Každý bezpečnostný pás v našej ponuke spĺňa platné bezpečnostné normy a poskytuje spoľahlivú ochranu operátorom.
  4. Ergonómia: Navrhnuté s ohľadom na pohodlie, naše produkty neobmedzujú pohyb a zároveň poskytujú potrebnú ochranu. 

 

Ako si vybrať správny bezpečnostný pás? 

Výber bezpečnostných pásov pre vysokozdvižný vozík závisí od modelu zariadenia a špecifických potrieb používateľa. Náš tím odborníkov je pripravený vám poradiť a pomôcť vybrať produkt, ktorý bude najlepšie vyhovovať vášmu invalidnému vozíku a pracovisku. 

 

Objednajte si ešte dnes! 

Neriskujte bezpečnosť vašich operátorov. Preskúmajte náš sortiment bezpečnostných pásov pre vysokozdvižné vozíky a urobte krok smerom k bezpečnejšiemu a efektívnejšiemu pracovisku. Kontaktujte nás a zistite viac alebo si objednajte online. Zabezpečujeme rýchle spracovanie a doručenie a všetky naše produkty sú úplne nové a vzťahuje sa na ne záruka. Spoznajte náš sortiment a vyberte si tie najlepšie pásy pre váš kočík!