Tlačidlá, spínače, pružiny

Tlačidlá, spínače a pružiny pre paletové vozíky 

Predajňa Jazgot ponúka spoľahlivé tlačidlá pre paletové vozíky, ktoré zaručujú presnosť a bezpečnosť pri intenzívnej práci. Náš sortiment ovládacích tlačidiel, núdzových spínačov a bezpečnostných pružín je navrhnutý tak, aby fungoval s rôznymi modelmi a značkami paletových vozíkov a zaisťoval optimálny výkon. Zoznámte sa s našou ponukou!

Aktívne filtre

PRZYCISK

PRZYCISK

Cena

25,25 € s DPH

21,04 € bez DPH

show

Odpojovač a bezpečnostný spínač - ochrana na každej úrovni 

  • Výkonové vypínače pre paletové vozíky: Odolné a spoľahlivé výkonové vypínače v rôznych špecifikáciách, prispôsobené pre modely EPT20, zaisťujú bezpečné používanie.
  • Bezpečnostné spínače: Naše bezpečnostné spínače, potrebné na dodržanie noriem bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, sú vhodné na inštaláciu do mnohých variantov vozíkov. 

 

Ovládacie a signálne tlačidlo - intuitívne riešenia 

  • Ovládateľné tlačidlá zdvíhania a spúšťania: Ponúkame tlačidlá vysokozdvižného vozíka, ktoré vám umožňujú plynule manévrovať s nákladom a zvyšujú prevádzkovú efektivitu.
  • Signálne tlačidlá a klaksóny: Naše signálne tlačidlá zaisťujú, že vozík je viditeľný a počuteľný v pracovnom prostredí, čím sa minimalizuje riziko nehôd. 

 

Pružina a mikrospínač - komponenty presnej odozvy 

  • Nastavovacie pružiny: Poskladajte ovládacie mechanizmy s našimi pružinami, ktoré zaisťujú primeraný tlak a návrat tlačidiel.
  • Mikrospínače: Naše mikrospínače, ktoré zaručujú presnú odozvu a odolnosť, sú základom pre spoľahlivú prevádzku nákladných vozidiel.
  • Prepínače a gombíky na ovládanie pojazdu: Vďaka širokej škále spínačov a ovládacích gombíkov môžete svoje paletové vozíky prispôsobiť individuálnym preferenciám operátorov, čím sa zvýši ergonómia a efektivita práce. 

S Jazgotom vaše skladové vybavenie dostane nielen potrebné ovládacie prvky, ale aj partnera pri udržiavaní plynulého chodu paletových vozíkov. Na naše náhradné diely pre paletové vozíky sa pre váš pokoj vzťahuje záruka. V prípade potreby sa môžete spoľahnúť aj na naše odborné poradenstvo. Pozývame vás, aby ste sa zoznámili s našou ponukou – vyberte si tlačidlá, spínače a pružiny prispôsobené potrebám vášho paletového vozíka a užite si kontinuitu a bezpečnosť práce už teraz!