Karburátory

Karburátory vysokozdvižných vozíkov – kľúč k optimálnej prevádzke vášho zariadenia 

Naša ponuka zahŕňa vysokokvalitné karburátory pre vysokozdvižné vozíky zaisťujúce úsporu oproti originálnym dielom. Dodávame náhradné diely pre obľúbené modely Nissan a Toyota, ideálne pre širokú škálu motorov vrátane H15, H25, H20, K15, K21, K25 pre Nissan a 4Y a 5K pre Toyotu. Vďaka tomu je náš sortiment ideálnym miestom na nájdenie potrebných komponentov pre váš vozový park, čo zaisťuje kompatibilitu a spoľahlivosť pre každý typ motora. 

Aktívne filtre

Pochopenie úlohy karburátora vo vysokozdvižnom vozíku 

Karburátor je kľúčovým prvkom motora, ktorý je zodpovedný za miešanie paliva a vzduchu v správnom pomere. Jeho účinnosť určuje účinnosť, spotrebu paliva a celkovú spoľahlivosť vášho vysokozdvižného vozíka. S precízne skonštruovaným karburátorom môže vaše zariadenie bežať hladšie, s nižšou spotrebou paliva a nižšími emisiami. 

 

Ako správne vybrať karburátory? 

Výber správneho karburátora pre váš vysokozdvižný vozík závisí od niekoľkých kľúčových faktorov: 

  1. Model motora: Uistite sa, že karburátor, ktorý si vyberiete, je kompatibilný s modelom motora vo vašom vysokozdvižnom vozíku.
  2. Typ paliva: Rôzne karburátory sú navrhnuté tak, aby pracovali s rôznymi druhmi paliva. Výber správneho typu je nevyhnutný pre zachovanie energetickej účinnosti a výkonu motora.
  3. Požiadavky výrobcu: Vždy je dobré skontrolovať špecifikácie výrobcu vášho nákladného vozidla, aby ste sa uistili, že si vyberiete karburátor odporúčaný pre váš model. 

 

Prečo si vybrať naše karburátory? 

Nielenže ponúkame široký výber karburátorov pre vysokozdvižné vozíky, ale garantujeme aj rýchlu prepravu, aby ste mohli svoj stroj čo najrýchlejšie dostať späť do úplne funkčného stavu. Naše výrobky sú lacnejšie ako originálne diely, bez straty kvality a spoľahlivosti.

 

Nájdite perfektný karburátor pre váš vysokozdvižný vozík! 

Využite našu ponuku vysokozdvižných karburátorov a zaistite plynulý a efektívny chod Vášho vozového parku. Kontaktujte nás pre odbornú pomoc pri výbere dokonalého karburátora, ktorý bude spĺňať špecifické potreby vášho stroja. A ak presne viete, aký produkt hľadáte, objednajte si ho online ešte dnes!