Filtrovať podľa

Cena

Cena

  • 0,00 € - 7 408,00 €

Technológia

Technológia

Kapacita

Kapacita

Napätie

Napätie

Baterie

Batérie pre paletové vozíky v predajni Jazgot 

Predstavujeme široký sortiment batérií pre paletové vozíky. Ponúkame produkty, ktoré spĺňajú požiadavky rôznych systémov pohonu - od lítium-iónových s napätím 24V, cez gélové a kyslé, až po trakčné modely s kapacitou až 600Ah. Naše produkty sú určené pre širokú škálu nákladných vozidiel, vrátane ľahkých elektrických a ťažkých trakčných verzií.

Aktívne filtre

Parametre ponúkaných batérií 

  • Rozsah napätia: Od 12V do 80V, čo umožňuje prispôsobenie na malé aj väčšie paletové vozíky.
  • Kapacita: Od 10Ah pre menšie prevádzky až do 700Ah pre ťažké priemyselné aplikácie.
  • Technológie: Lítium-iónové pre vysoký výkon a dlhú životnosť, gél pre odolnosť a kyselina pre ekonomické riešenia.
  • Typy batérií: Ponúkame ako produkty určené pre konkrétne modely, tak aj univerzálne riešenia vhodné pre širokú škálu zariadení. 

 

Trvanlivosť a energetická účinnosť 

Naše batérie sú vybrané tak, aby spĺňali najnáročnejšie prevádzkové podmienky, čím sa minimalizuje riziko prestojov a zvyšuje sa energetická účinnosť. Batérie v našej ponuke sú určené na nepretržité používanie. Zabezpečujú nepretržitú prevádzku vozíkov a sú ideálnou voľbou, keď je potrebná rýchla výmena. Ich výhodou je aj nenáročnosť na údržbu. 

 

Využite naše znalosti a skúsenosti 

Výber správnej batérie je veľmi dôležitý pre optimalizáciu prevádzky paletového vozíka. Špecialisti Jazgot sú k dispozícii, aby poradili najlepšie riešenia pohonu a energie pre vaše zariadenia. Využite naše znalosti na zvýšenie efektivity a spoľahlivosti vašich paletových vozíkov. 

 

Dostupnosť a servis 

Poskytujeme rýchle dodanie našich batérií a plnú servisnú podporu. Na každú batériu sa vzťahuje záruka, ktorá vám dáva dodatočnú dôveru vo vašu investíciu. Presvedčte sa sami o odolnosti a trvácnosti našich produktov – vaša účinnosť začína správnym zdrojom energie. Vyberte si batérie od Jazgot a zažite rozdiel v každodennej prevádzke vašich paletových vozíkov.