Držiaky plynových fliaš

Držiaky plynových fliaš pre vysokozdvižné vozíky - predajňa Jazgot 

Pre efektívnu a bezpečnú prevádzku je nevyhnutné zabezpečiť bezpečnosť a stabilitu plynových fliaš vo vysokozdvižných vozíkoch. Predajňa Jazgot ponúka široký výber držiakov na plynové fľaše, ktoré sú nielen praktické, ale spĺňajú aj vysoké bezpečnostné štandardy. Naše produkty, ako je montážna konzola plynovej fľaše na LPG, montážna konzola dvojitej fľaše a špecializované modely pre dve plynové fľaše, boli navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznorodým potrebám našich zákazníkov.

 

Čo ponúkame? 

  1. Montážna konzola na plynový valec LPG: Univerzálna, hodí sa pre väčšinu modelov vysokozdvižných vozíkov.
  2. Dvojvalcová montážna konzola: Perfektné riešenie pre používateľov, ktorí potrebujú dodatočnú kapacitu paliva.
  3. Malý typ U-2 a typ U-2: Navrhnuté pre optimálne prispôsobenie a stabilizáciu valcov v jednoduchých a dvojitých konfiguráciách. 

Bez ohľadu na model vysokozdvižného vozíka naše držiaky zaručujú spoľahlivé a stabilné upevnenie plynových fliaš, čo je nevyhnutné pre bezporuchovú prevádzku zariadení. Ich pevná konštrukcia a jednoduchá inštalácia z nich robí neoceniteľný doplnok každého plynového vysokozdvižného vozíka. 

 

Bezpečnosť a funkčnosť 

Naše držiaky plynových fliaš pre vysokozdvižné vozíky spájajú funkčnosť s bezpečnosťou. Zatiaľ čo ponúkajú ľahký prístup k fľaši počas výmeny alebo servisu, poskytujú aj pevné uchytenie, ktoré chráni fľašu pred pohybom a tým aj pred možným poškodením. 

Výberom produktov z našej ponuky si vyberáte riešenia, ktoré prispievajú k zvýšeniu efektivity práce pri zvyšovaní úrovne bezpečnosti prevádzky. Pozývame vás, aby ste si prezreli našu celú škálu rukovätí a vybrali si model, ktorý najlepšie vyhovuje požiadavkám vášho vysokozdvižného vozíka. 

 

Bezpečný nákup a rýchle dodanie 

Všetky naše produkty sú úplne nové a vzťahuje sa na ne záruka. Ak potrebujete pomôcť s výberom správneho držiaka plynovej fľaše, radi vám poradíme, ktorý model bude tou najlepšou voľbou. Prezrite si náš sortiment a kúpte si diel, ktorý potrebujete ešte dnes a my vám ho rýchlo pošleme, aby ste ho mohli začať používať čo najskôr!

Aktívne filtre