Palivové potrubia

Palivové vedenie pre vysokozdvižné vozíky 

V spoločnosti Jazgot chápeme, aké dôležité je zabezpečiť ich správne zásobovanie palivom pre efektívnosť a spoľahlivosť vysokozdvižných vozíkov. Preto ponúkame široký sortiment palivových potrubí, navrhnutých tak, aby spĺňali rôzne prevádzkové a technické požiadavky. Naša ponuka palivového radu zahŕňa produkty určené pre najobľúbenejšie modely vysokozdvižných vozíkov, ktoré zaisťujú presné prispôsobenie a optimálny výkon. 

Aktívne filtre

Komplexná ponuka pre všetky typy vysokozdvižných vozíkov

Naše palivové potrubia sú dostupné v rôznych konfiguráciách, aby vyhovovali špecifickým potrebám vášho zariadenia, vrátane: 

  • MF3-CYL Ejector Line Set - ideálne riešenie pre vysokozdvižné vozíky s 3-valcovými motormi, zaisťujúce rovnomerný prietok paliva.
  • C-360 3-valcový prívod paliva 4640869 - špeciálne navrhnutý na zabezpečenie spoľahlivého prívodu paliva do 3-valcových motorov.
  • D-3900 Fuel Line - odolný a spoľahlivý, určený pre špecifické modely vysokozdvižných vozíkov.
  • Fuel Line /Pump-Filter/ D-3900 a Fuel Line Filter-Pump 1733 - zabezpečujú optimálne spojenie medzi čerpadlom a palivovým filtrom, čo je kľúčové pre udržanie čistoty paliva a účinnosti motora.
  • Fuel Line, Pump Filter 1733 D a Fuel Line d-2500 Palivové čerpadlá - ďalšie možnosti pre stroje vyžadujúce špecifický typ palivového potrubia, ktoré ponúkajú vysokú kvalitu a životnosť.

 

Prečo si vybrať palivové potrubie od Jazgot? 

Výberom palivových vedení od Jazgot si môžete byť istí, že vaše vysokozdvižné vozíky sú vybavené komponentmi najvyššej kvality, ktoré zaisťujú spoľahlivosť, bezpečnosť a optimálnu prevádzku strojov. Naše káble sú vyrobené z odolných materiálov, odolných voči prevádzkovým podmienkam, čo sa premieta do dlhej životnosti a minimálnych prestojov. 

 

Zaistite, aby boli vaše vysokozdvižné vozíky spoľahlivé a efektívne – vyberte si palivové potrubie od spoločnosti Jazgot, vášho dôveryhodného dodávateľa náhradných dielov pre vysokozdvižné vozíky.