Sedadlá

Sedadlá pre vysokozdvižné vozíky 

Predajňa Jazgot ponúka široký výber sedadiel pre vysokozdvižné vozíky. Tu nájdete produkty a modely Grammer a Star vhodné pre kočíky Toyota, Komatsu, Hangcha, TCM, Nissan, Mitsubishi a iné. Zozbierali sme rad, ktorý spĺňa rôzne potreby a preferencie používateľov – od štandardných produktov až po pokročilé riešenia s dodatočnými ergonomickými funkciami. Prezrite si našu ponuku a vyberte si kreslo, ktoré sa hodí k vášmu kočíku! 

Aktívne filtre

Prečo naše sedačky pre vysokozdvižné vozíky? 

  1. Ergonómia a pohodlie: Výberom našich sedadiel investujete do zdravia a pohody operátorov. Ergonomický dizajn poskytuje oporu chrbta a znižuje únavu počas dlhých pracovných zmien.
  2. Nastavenie a nastavenie: Takmer každé kreslo je možné nastaviť z hľadiska výšky, sklonu operadla a polohovania lakťovej opierky, čo umožňuje dokonalé prispôsobenie individuálnym potrebám užívateľa.
  3. Trvanlivosť a pevnosť: Ponúkame len overené produkty, na ktoré sa vzťahuje záruka.
  4. Všestrannosť: Naše sedadlá sú kompatibilné s väčšinou modelov vysokozdvižných vozíkov, čo uľahčuje výber a inštaláciu.
  5. Bezpečnosť: Všetky sedadlá spĺňajú prísne bezpečnostné normy, aby bola zabezpečená maximálna ochrana pri práci. 

 

Ako si vyberiem perfektné sedadlo pre môj vysokozdvižný vozík? 

Výber správneho sedadla závisí od modelu nákladného vozidla, preferencií operátora a typu vykonávaných úloh. Náš tím odborníkov je k dispozícii, aby vám pomohol nájsť stoličku, ktorá najlepšie vyhovuje vašim potrebám. 

 

Pohodlný nákup, rýchle dodanie 

Pozývame vás, aby ste si prezreli našu ponuku sedadiel pre vysokozdvižné vozíky. Vyberte si pohodlie a bezpečnosť pre seba a svojich zamestnancov. Zistite, ako môže správne zvolené sedadlo zlepšiť efektivitu práce a pohodu operátorov. Objednajte si pohodlne online a my vám ju ihneď zabalíme a odošleme. Pozrite si nás!