Motory výťahov

Zdvíhacie motory pre paletové vozíky – efektivita pri každom pohybe 

V predajni Jazgot nájdete široký sortiment zdvíhacích motorov pre paletové vozíky, ktoré spĺňajú potreby tých najnáročnejších aplikácií. Ponúkame motory kompatibilné s modelmi vozíkov značiek ako Linde a Still, ktoré zaručujú efektivitu a spoľahlivosť počas prevádzky.

Aktívne filtre

Hlavné výhody ponúkaných motorov 

  1. Kompatibilita: Naše motory sú dokonale prispôsobené obľúbeným modelom paletových vozíkov, ako sú EPT12-EZ, EPT20-20RAS, ako aj séria WS.
  2. Výkon a účinnosť: 48V a 0,8 kW motory sú navrhnuté tak, aby poskytovali optimálnu rýchlosť zdvíhania pri zachovaní energetickej účinnosti.
  3. Pevná konštrukcia: Každý motor v našom sortimente je pevne skonštruovaný tak, aby vydržal intenzívne používanie. 

 

Aplikácia zdvíhacích motorov 

Zdvíhacie motory sú veľmi dôležité pre efektívnu prevádzku paletových vozíkov. Umožňujú rýchle a plynulé zdvíhanie bremien. Predajňa Jazgot ponúka verzie pre vysokozdvižné vozíky a špecializované motory, ako je 48V motor čerpadla alebo technologicky vyspelé motory generácie 2 pre modely ET2. 

 

Prečo sa oplatí vybrať si naše motory? 

  1. Dostupné ceny: Poskytujeme konkurencieschopné ceny zdvíhacích motorov a ponúkame cenovo výhodné riešenia bez kompromisov v oblasti kvality.
  2. Záruka kvality: Na všetky naše zdvíhacie motory poskytujeme záruku, ktorá potvrdzuje ich životnosť a spoľahlivosť.
  3. Rýchle dodanie: Chápeme, aká dôležitá je rýchlosť dodania, a preto zabezpečujeme expresné spracovanie a doručenie objednávky. 

 

Ukážka produktov z kategórie zdvíhacie motory 

  • Elektrické zdvíhacie motory pre paletové vozíky radu EPT a WS
  • Motor čerpadla na paletový vozík s výkonom 48V, 0,8 kW
  • Zubové čerpadlá a čerpacie zostavy pre rôzne modely nákladných vozidiel 

Zdvíhacie motory sú srdcom zdvíhacej operácie paletového vozíka – vyberte si motory od Jazgot, aby ste zaistili dlhotrvajúcu a efektívnu prevádzku vašich strojov. Objednajte si ich od nás ešte dnes!