Filtrovať podľa

Selections

Selections

Cena

Cena

  • 1,00 € - 559,00 €

Aplikácia

Aplikácia

Chladničky

Chladiče pre vysokozdvižné vozíky 

Nájdenie správneho chladiča pre váš vysokozdvižný vozík je rozhodujúce pre udržanie účinnosti, bezpečnosti a životnosti vášho zariadenia. V spoločnosti Jazgot sa špecializujeme na poskytovanie vysokokvalitných chladičov, ktoré sú nielen spoľahlivé, ale tiež navrhnuté tak, aby spĺňali požiadavky rôznych pracovných prostredí. Ponúkame chladiče, vysokozdvižné vozíky značiek Nissan, Toyota, Still a mnohých ďalších. 

Aktívne filtre

Hlavné výhody našich chladičov: 

  1. Všestranná kompatibilita: Náš sortiment zahŕňa chladiče vhodné pre širokú škálu modelov vysokozdvižných vozíkov. Vďaka tomu ľahko nájdete produkt, ktorý sadne vášmu modelu, bez ohľadu na jeho značku alebo typ.
  2. Zvýšená účinnosť chladenia: Každý chladič je navrhnutý tak, aby maximalizoval prúdenie vzduchu a efektívne odvádzal teplo, čo je kľúčové pre udržanie teplôt motora a zabránenie prehriatiu.
  3. Pevnosť a odolnosť: Používame len tie najkvalitnejšie materiály, ktoré zaisťujú odolnosť voči korózii, mechanickému poškodeniu a extrémnym teplotám. Vďaka tomu sú naše chladiče pripravené na roky spoľahlivej prevádzky.
  4. Jednoduchá inštalácia a údržba: Ponúkame produkty navrhnuté pre jednoduchú inštaláciu a minimálnu údržbu, čo vám umožní rýchlo sa vrátiť do práce bez dlhodobých prestojov. 

Ako si vybrať dokonalý chladič? 

Výber správneho chladiča pre váš vysokozdvižný vozík sa môže zdať komplikovaný, no s našimi tipmi sa proces zjednoduší a sprehľadní. Rozpoznajte potreby svojho vysokozdvižného vozíka: 

  • Zvážte podmienky, v ktorých váš vysokozdvižný vozík funguje. Je to teplé prostredie skladu alebo vonkajšie prostredie budovy? To vám pomôže určiť, ktoré funkcie chladiča sú pre vás najdôležitejšie.
  • Vykonajte merania: Uistite sa, že máte presné miery, kde bude radiátor namontovaný na vysokozdvižnom vozíku, aby ste si mohli vybrať produkt so správnymi rozmermi.
  • Odborná konzultácia: Náš tím špecialistov je vždy pripravený pomôcť vám vybrať perfektný chladič, ktorý bude vyhovovať špecifikáciám vášho vysokozdvižného vozíka a prevádzkovým požiadavkám. 

Objednajte si chladič na vysokozdvižný vozík v Jazgot! 

Neriskujte prestoje a s tým spojené náklady! Objavte náš rad chladičov ešte dnes a investujte do spoľahlivosti a efektivity vášho vysokozdvižného vozíka. Kontaktujte nás pre ďalšie informácie a odborné rady, ktoré vám pomôžu vybrať najlepšie riešenie pre vaše potreby.