Filtrovať podľa

Selections

Selections

Cena

Cena

  • 0,00 € - 7 059,00 €

Dĺžka vidlíc (mm)

Dĺžka vidlíc (mm)

Nosnosť

Nosnosť

Výrobca

Výrobca

Elektrické paletové vozíky

Elektrické paletové vozíky - budúcnosť logistiky a skladovania

 

Elektrické paletové vozíky zohrávajú veľkú úlohu pri zvyšovaní efektívnosti práce v logistike, priemysle a doprave. Ako distribútor renomovaných značiek ponúkame široký výber elektrických paletových vozíkov, ktoré spĺňajú rastúcu potrebu po technologicky pokročilých, vysokej triedy strojoch. Naše produkty sa využívajú medzi malými aj veľkými podnikateľmi pôsobiacimi lokálne aj medzinárodne a čo je dôležité, sú k dispozícii okamžite! 

Aktívne filtre

 Technologicky pokročilé elektrické paletové vozíky

Naše elektrické paletové vozíky sú synonymom inovácie, kombinujú jednoduchosť používania a efektívnosť. Tieto kompaktné stroje navrhnuté s ohľadom na pohodlie operátorov a ergonómiu, sú vybavené kyselinovými alebo Li-ion batériami, ktoré zabezpečujú dlhú dobu práce na jedno nabitie. Vďaka elektrickému posilňovaču je obsluha vozíka nielen jednoduchšia a rýchlejšia, ale aj oveľa menej namáhavá pre používateľa.

 

Výhody našej ponuky

  1. Zvýšená efektívnosť práce: Elektrické paletové vozíky umožňujú rýchlu a efektívnu prácu pri malých aj veľkých zaťaženiach.
  2. Komfort a ergonómia: Vďaka premyslenej konštrukcii naše vozíky zabezpečujú pohodlie a minimalizujú únavu operátorov.
  3. Ekologické a ekonomické riešenie: Elektrický pohon znamená nielen väčšie pohodlie, ale tiež nižšie prevádzkové náklady a pozitívny vplyv na životné prostredie.

Kompletný servis, poradenstvo a údržba

Ponúkame nielen bohatú ponuku paletových vozíkov, ale aj prístup k nekonečnému množstvu náhradných dielov pre vozíky vedúcich výrobcov, ako sú: Toyota, Hangcha, Linde, Still, Zakrem, Jungheinrich, EP alebo Nissan. Náš tím špecialistov poskytuje odborné poradenstvo, pomáha pri výbere ideálneho paletového vozíka a pri výbere náhradných a originálnych dielov. V prípade potreby zabezpečujeme aj servis v našom hlavnom sídle v Poľsku.

Vyberte si elektrické paletové vozíky pre svoju firmu

Pozývame Vás, aby ste využili našu ponuku elektrických paletových vozíkov - spoľahlivých, ekonomických a šetrných k životnému prostrediu riešení, ktoré premenia spôsob, akým Vaša firma pristupuje k logistike a skladovaniu. Kontaktujte nás, aby ste sa dozvedeli viac o našich produktoch a využili profesionálne poradenstvo alebo zadajte objednávku online.